Herresko Online

119 treff

Timberland sko for herre – teknologi og unikt design i samspill

Timberland balanserer banebrytende teknologi og design i sitt sortiment av sko som i all sin allsidighet opprettholder merkets solide signaturlook. Selskapet har bygget opp en sterk miljøprofil og ønsker å være Earthkeepers i alt de gjør, enten det gjelder sosialt, miljømessig eller økonomisk ansvar. Takket være utviklingen av unike teknikker har de kunnet produsere vanntette støvler for både kalde og tropiske klimaer ved å knytte sålene sammen med øvrig lær uten behov for sømmer.

Timberland sko for herre – nyskapende og innovativt

   Selskapet har vært en stolt produsent av sine høykvalitets vanntette lærstøvler og -sko siden 1973, men historien starter før det. Nathan Swarts startet som en lærling i Boston, Massachusets allerede i 1928. I 1955 kjøpte han The Abington Show Company i Syd-Boston og gjorde det om til en familiebedrift ved å ta inn sønnene sine som

partnere. Ti år senere hadde de introdusert sko-industrien for en helt ny teknikk, nemlig injeksjons-støping. Senere, i 1973, fikk selskapet navn etter den nå så kjente Original-støvelen. Nå inkluderer sortimentet både skate-sko og klær, men favorittene er fortsatt båtstøvelen og gåstøvelen.


Ta vare på dine Timberland-sko

 Timberlands støvler er designet nettopp for at du skal kunne bruke dem ute når det er fuktig og sølete. Men for å ivareta fottøyets unike og krispe utseende er det mange gode triks for rengjøring og beskyttelse. Får du for eksempel flekker på skoene fra utendørs bruk, lønner det seg å gå til anskaffelse av skobørster til de ulike delene av støvelen og vaskemidler til lær. Når du har dette er det enkelt å skrubbe vekk flekker og ujevnheter på skoene. I avdelingen Timberland herre finner du alt fra sandaler og sneakers til den mer klassiske støvelen. Takket være det tidløse designet er det lett å kombinere Timberlands med antrekket ditt, enten du skal på jobb, den første daten eller bare ut en rask tur.

Timberland sko for herre online på Footway

Velger du å handle dine nye Timberland herresko på Footway, sikrer du deg raskest leveranse og god tenketid. Ettersom at kjøpet er åpent i 180 dager får du virkelig tid til å kjenne etter om du har tatt riktig valg. Blant Timberlands sortiment for dame kan du velge mellom alle slags farger, fra rød og turkis til den klassiske gul-beige og svart helt avhengig av din personlige stil. Ikke nøl med å ta kontakt med vår utsøkte kundeservice dersom det er noe du lurer på.

Status 2,0 Blu
Mens Bbk
SALG
64996 BRN
SALG
Go Run 600 Bkrd
SALG
Squall Canyon Dark Brown
FÅ IGJEN
Mens Bbk
SALG
Side 1 av 2

119 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK