Vandresko, Herre

10 treff

Timberland sko for herre – teknologi og unikt design i samspill

Timberland balanserer banebrytende teknologi og design i sitt sortiment av sko som i all sin allsidighet opprettholder merkets solide signaturlook. Selskapet har bygget opp en sterk miljøprofil og ønsker å være Earthkeepers i alt de gjør, enten det gjelder sosialt, miljømessig eller økonomisk ansvar. Takket være utviklingen av unike teknikker har de kunnet produsere vanntette støvler for både kalde og tropiske klimaer ved å knytte sålene sammen med øvrig lær uten behov for sømmer.

Timberland sko for herre – nyskapende og innovativt

   Selskapet har vært en stolt produsent av sine høykvalitets vanntette lærstøvler og -sko siden 1973, men historien starter før det. Nathan Swarts startet som en lærling i Boston, Massachusets allerede i 1928. I 1955 kjøpte han The Abington Show Company i Syd-Boston og gjorde det om til en familiebedrift ved å ta inn sønnene sine som

partnere. Ti år senere hadde de introdusert sko-industrien for en helt ny teknikk, nemlig injeksjons-støping. Senere, i 1973, fikk selskapet navn etter den nå så kjente Original-støvelen. Nå inkluderer sortimentet både skate-sko og klær, men favorittene er fortsatt båtstøvelen og gåstøvelen.


Ta vare på dine Timberland-sko

 Timberlands støvler er designet nettopp for at du skal kunne bruke dem ute når det er fuktig og sølete. Men for å ivareta fottøyets unike og krispe utseende er det mange gode triks for rengjøring og beskyttelse. Får du for eksempel flekker på skoene fra utendørs bruk, lønner det seg å gå til anskaffelse av skobørster til de ulike delene av støvelen og vaskemidler til lær. Når du har dette er det enkelt å skrubbe vekk flekker og ujevnheter på skoene. I avdelingen Timberland herre finner du alt fra sandaler og sneakers til den mer klassiske støvelen. Takket være det tidløse designet er det lett å kombinere Timberlands med antrekket ditt, enten du skal på jobb, den første daten eller bare ut en rask tur.

Timberland sko for herre online på Footway

Velger du å handle dine nye Timberland herresko på Footway, sikrer du deg raskest leveranse og god tenketid. Ettersom at kjøpet er åpent i 180 dager får du virkelig tid til å kjenne etter om du har tatt riktig valg. Blant Timberlands sortiment for dame kan du velge mellom alle slags farger, fra rød og turkis til den klassiske gul-beige og svart helt avhengig av din personlige stil. Ikke nøl med å ta kontakt med vår utsøkte kundeservice dersom det er noe du lurer på.

Side 1 av 1

10 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK