Vandresko, Herre

48 treff

Merrell sko for herre – komfortable sko for ukomfortable steder

Merrells tursko omtales som de beste turskoene som noensinne er laget. Deres spesialsko for utendørsentusiaster er blant de mest ettertraktede i verden på grunn av deres eksepsjonelt gode design og fokus på kvalitet. Enten du er ute etter sandaler eller fjellstøvler, har Merrell skoene som kan ta deg ut på nye og gamle veier.

Merrell – fra cowboystøvler til tursko-mekka

Det hele startet i 1981, da en gruppe ambisiøse sinn gikk sammen for å lage den beste turskoen i verden. Skomakeren Randy Merrell var fascinert av den da ganske nye aktiviteten back-packing og fikk ideen om å lage en ny type tursko. Etter å ha lest om det Backpacker Magazine kalte verdens beste tursko, tok friluftsentusiastene Clark Matis og hans venn kontakt med Merrell for å grunnlegge selskapet Merrell. I dag takker faktisk Matis og Merrells sine totalt forskjellige personligheter for mye av suksessen. Den ene en eksentrisk friluftsentusiast og den andre en mester i håndverk. De mener at kombinasjonen av deres ulike egenskaper gjorde at de klarte å lykkes med å produsere de beste støvlene for de som virkelig er lidenskapelig opptatt av naturen.

Merrell sko for herre – av og for friluftsentusiaster

  Blant Merrells mest populære sko for herre, er den allsidige serien Moab med sin atletiske stil og svevende letthet. Hos Footway finner du også mange av Merrells sandaler og lettere sko, som den populære Encore-skoen. Lette å få av og på, tar disse luftige skoene gå-komfort til et nytt nivå. Er du ute etter noe komfortabelt og sportslig, men som fortsatt er stilig og passer urban bruk, er kanskje den populære Freewheel-serien noe for deg. Se gjennom vårt brede utvalg av førsteklasses sko fra Merrell for å finne den perfekte skoen for deg og dine friluftsdrømmer. Å ta godt vare på skoene dine er viktig, men trenger ikke å være vanskelig.

Merrell herre online på Footway

Det er mange fordeler ved å kjøpe dine nye Merrell-sko hos oss på Footway. Først og fremst trenger du ikke å vente lenge før du kan dra på ditt neste eventyr i naturen, takket være vår fenomenale leveringstid. Ved å ta kontakt med vår utsøkte kundesrvice, vil du kunne få svar på alle spørsmål knyttet til handling av sko hos Footway. Hos oss er dessuten frakt gratis og alle kjøp åpne i hele 180 dager.

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

48 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK