Vandresko, Herre

24 treff

Nike sko for herre - sportsutstyr møter populærkultur

Nike er ikke bare en sko- og klesprodusent, men en del av den globale populærkulturen. Drevet av innovasjon og ambisjon om å være best, uansett, innledet grunnlegger Phil Knight en historisk reise med den første fotballskoen The Nike i 1971. Siden den gang har den legendariske produsenten av sportsutstyr og sko knyttet til seg store stjerner og blitt en ledende merkevare innen internasjonal idrett og popkultur.

Nike – mer enn et skomerke

 Opprinnelig kalt Blue Ribbon Sports, selskapet som senere skulle bli hetende Nike allerede i 1962, ble grunnlagt av Bill Bowerman og Phil Knight. Målet var ganske enkelt å introdusere japanske sportssko på det amerikanske markedet. Den berømte logoen, The Swoosh, kom først 1971, og var inspirert av den greske seiersgudinnen Nikes vinger. Noen år etter, i 1978, etablerte de seg som varemerket Nike med den første skoen med luft i sålen. I dag produserer de hundretalls ulike modeller av sportssko og er kjent for sin nyskapende og progressive markedsføring. Kampanjer og slagord som “Just do It” har gjort Nike til en av verdens mest populære merkevarer.

Nike herresko – en løpesko for enhver smak

Nike sine løpesko er karakteristiske på grunn av sin letthet, eksepsjonelle fjæring og mangfoldighet. Modeller som Nike Free og Nike Air Zoom kan gi deg følelsen av å sveve over bakken på neste løpetur. Siden sin debut i 1991 har også den populære Nike Air Huarache fått mange føtter til å strekke på seg og forandret standarden på løpesko. Det er imidlertid mange som også bruker dem til hverdags som sneakers for ekstra komfort og lett bevegelighet.

Nike herre online på Footway

I Footway sin nettbutikk er det enkelt å finne frem til de perfekte Nike-skoene ved å bruke vårt søkefilter. Her kan du søke etter konkrete modeller, eller filtrere etter for eksempel avdeling, størrelse, skotype og farge. Hos oss finner du over 100 forskjellige varianter. Andre fordeler ved å handle Nike hos Footway er vår raske leveranse og fri frakt. Dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp med å velge de rette skoene, kan du alltids ta kontakt med vår utsøkte kundeservice. Vi vil gjøre det så lett og raskt som mulig å finne dine drømmesko og for at du skal få kommet deg og bruke dem med en gang.

Avenue Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Free VC Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Stream Black
3 FOR 2
Side 1 av 1

24 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK