Sko

142 treff

Saint Vacant – slitesterke og stilige sko

Saint Vacant ble grunnlagt i 2005 og er et skoforetak fra Finland. Sko fra Saint Vacant er perfekte for den som stiller høye krav til skoene sine, både når det gjelder komfort og utforming.

Saint Vacant-sko – bakgrunn og filosofi

Fra starten av hadde merket og grunnleggeren, Janne Lax, ambisjoner om å lage og selge tilpassede sko, noe som er uvanlig på markedet i dag. Utover de tilpassede skoene presenterer merket også en linje med stilrent design og materialer av høy kvalitet. Det gir sko som er gode for føttene, og som holder i lengden!

Stilig stil med Saint Vacant-sko

Takket være den høye kvaliteten på Saint Vacant-skoene kan du ha nytte av skoene dine lenge med riktig vedlikehold. I tillegg til det stilrene og klassiske designet fungerer Saint Vacant-sko dessuten i de fleste tilfeller og situasjoner. Velg mellom lave sko og modeller med høyere skaft og finn dine favoritter!

Kjøp Saint Vacant-sko online

Når du kjøper dine nye Saint Vacant-sko online hos oss på Footway, har du god til til å teste dem hjemme foran speilet. Vi tilbyr alle kundene våre 180 dagers åpent kjøp, men også raske leveranser samt gratis frakt og retur!

Side 1 av 3

142 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK