Sko Online

235 treff

Wildflower – Kvalitetssko for all slags vær

Wildflower er et merke som fokuserer på å lage sko som både er fine og bekvemme, men samtidig også så rimelige som mulig. Det skandinaviske merket har eksistert i noen år og har fort gjort seg kjent som produsent av kvalitetssko til både kvinner og yngre jenter. Wildflower er bare ett av merkene eid av foretaket Ericson & Saether AS når det kommer til sko, så de kan sine saker! Skoene lages på særskilt utvalgte plasser i Asia og Europa, og kvaliteten er alltid lett synlig, slik at kjøperen kan være sikker på at skoene ikke bare ser bra ut, men også holder gjennom norske væromslag.

Sko for deg som vil være bekvem - og se bra ut

Skoene er designet med trender i bakhodet, og er populære i aldersgruppen Wildflower sikter på. Skoene ser bra ut - for deg som vil ha fine sko, men som ikke vil være ubekvem på grunn av det! Skoene er fotvennlige og sålene er motstandsdyktige – perfekt for daglig bruk og til skolen. Du finner også lette støvler om du vil ha noen til høsten som holder deg varm og tørr, men som også ser stilrene og moderne ut, og ikke føles tungt på føttene om du er på beina lenge. Du finner også lette sandaler for sommeren eller ferieturen som er både trendy og lette å matche til stort sett alt tøy – uansett om det gjelder en fin kjole eller mer bekvemt hverdagstøy.

Gjestedesigner holder merket trendy

Wildflower er dedikert til å ha et tiltalende utvalg for sin målgruppe, og en bra måte å oppnå det på er å leie inn gjestedesignere som bidrar med sin egen stil. Nylig samarbeidet Wildflower med Kenza Houtin for å lage Wildflower by Kenza. Resultatet er høyhælte trendy sko som fremdeles har Wildflowers unike holdbarhet og bekvemmelighet (så langt det er mulig med skyhøye hæler).

Wildflower på nett hos Footway

Footway har stort sett alle modeller av Wildflower du kan tenkes å være ute etter, uansett sesong eller størrelse. Om du vil ha varme vinterstøvler eller sko, kan du finne flere modeller som passer ulike typer outfits, både om du vil ha sko som passer til jobb eller til fritid. Du kan også finne bekvemme sneakers som passer når som helst, og flere i fargeglade modeller – perfekt til unge jenter eller deg som liker litt farge i hverdagen!

Iggesund WP Blue
Iggesund WP Black
Gimo WP Yellow
Grytgöl WP Blue
Gimo Wp Blue
SALE
Halland WP Blue
SALE
Gimo WP Black
Gimo Wp Purple
Grytgöl WP Cerise
Gimo Wp Bordeaux
SALE
Rio Tx Blue
SALE
Hällevik EP Blue
SALE
Cheria White
Halland Wp Pink
SALE
Torsby WP Lilac
Pöl WP Black
Bomhus Ep Blue
SALE
Halland Wp Black
SALE
Ammenäs Xc White
Alice Black
Pöl WP Lilac
Voxna WP Black
SALE
Broby Wp Blue
SALE
Pöl Wp Yellow
Cavani White
SALE
Grönby TX Blue
Vallby Cerise
SALE
Voxna WP Floral
SALE
Cavani White
Elvira Pink
SALE
Bodås Jr Xc Black
SALE
Närke TX Yellow
SALE
Bomhus Ep Green
Skoghus Ep Violet
SALE
Side 1 av 4

235 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK