Levi's Sko Online

1 treff

Levi's sko uten kompromisser

Levi's sko er krystalliseringen av tradisjonsrik tekstil med fornybarheten som trengs for å gi deg de kompromissløse produktene du virkelig trenger og har lyst på.

Levi Strauss, en amerikansk suksesshistorie

Levi Strauss ble født Loeb Strauss i Tyskland i 1829. Familien ble religiøst diskriminert, og måtte betale spesialskatt for å følge sin jødiske tro. Da han var 16 år døde hans far av tuberkulose, og to år senere tok han med seg sin mor og to søstre til USA hvor han ble gjenforent med sine brødre som drev engroshandel i New York. På grunn av gullindustriens store etterspørsel satte Levi suksessfult opp sin parallelle engroshandel på vestkysten, der han i tillegg begynte å produsere tekstil. En dag fikk han en forespørsel av en kunde, Jacob Davis, om å finansiere et patent på holdbare bukser. Sammen patenterte de produktet, og begynte å utvikle og distribuere overalls og jeans som ble verdsatt for sin karakteristiske slitesterkhet. I dag er kvalitetsmerket fortsatt i utvikling, og Levi's sko er intet unntak i en lang tradisjon av kvalitetstøy.

Levi's sko symboliserer det moderne mennesket

Tiden og samfunnet er i konstant utvikling og det samme er måten du bruker klær og sko på. Det har ikke noe å si hvor mye tid som går, Levi's er et merke som klarer å holde seg relevant, fra gullrushet til den dag i dag! Faktisk er Levi's ofte de som setter standarden. Levi's boots symboliserer dagens moderne menneske, kvalitet som varer og kan brukes i enhver setting – like stilriktige på asfalt som til skogs. Og om du skulle ønske et lettere og mer fleksibelt fottøy, sjekk ut Levi's sneakers, du trenger ikke å kaste mer enn et halvt øye for å skjønne at de ikke slår feil, det er intuitivt!

Levi's er synonymt med kvalitet

Levi's er verdenskjent for god kvalitet, det kan tas og føles på produktet. Hvis du tenker å anskaffe deg støvler av ekte skinn, er det flere måter å ta vare på dem. Det gamle trikset å pusse skoene er ingen myte, ekte skinnstøvler kan fordoble levetiden hvis man periodisk oljer skoene, husk å børste av eventuell skitt først! Både støvler og sko med tekstildekke kan få nytt liv ved å bytte såle, slik varer skoene helt til sømmen revner! Levi's sko har et variert utvalg som med blandinger av semsket skinn, syntetisk skinn og tekstil, bomull og gummisåler setter standarden for god kvalitet.

Levi's sko online hos Footway

Hos Footway har Levi's sko tilbud på nettsidene. Det er en nesten farlig kombinasjon med så gode priser hos oss og så bra kvalitet av Levi's fottøy. Heldigvis er vår nettbutikk lett å navigere i. Du har muligheten til å ta deg 180 dagers tenketid, med fri frakt og fri retur om du ikke er fornøyd! Vår hurtige levering og gode kundeservice er tilstede for at du får den beste kjøpeopplevelsen som mulig.

219101-782
FEW LEFT
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK