Sko

158 treff

Cobra Golf – golfspillernes skofavoritt

Golf er en herlig sport som utøves over hele verden. For at du skal få så bra forutsetninger som mulig, av valget av sko viktig. Her finner du et stort utvalg Cobra Golf-sko til gode priser. Med materialer som vanntett tekstil og komfortable EVA-såler vil du garantert finne et par du liker.

Cobra Golf sko – historie og kjente modeller

Cobra Golf er et internasjonalt anerkjent merke som ble grunnlagt i 1973 av golfspilleren Thomas Crow. I starten rettet varemerket seg inn på golfklubber og -tilbehør, men den første skokolleksjonen kom ganske fort – og den ble en stor suksess. I dag kan du kjøpe populære skomodeller som HC Lux Le og Sunny 2 WNS.

Cobra Golf-sko – stiltips og vedlikehold

Golfbanen lokker, uansett vær, men for at skoene dine skal holde seg i så bra stand som mulig, er det lurt å la dem tørke helt etter bruk. Ta gjerne ut sålen etter en runde golf og la skoene lufte seg. Med vanntett skinn og syntetisk materiale tåler Cobra Golf-skoene det meste.

Cobra Golf-sko online på Footway

I vårt sortiment av Cobra Golf-sko vil du garantert finne et par sko som gjør golfspillingen morsommere og mer komfortabel. Vi på Footway vil at du skal ha det gøy når du handler sko. Derfor gir vi deg alltid fri frakt, fri retur og åpent kjøp i 180 dager.

Diaz Tdm
SALE
Forster Kenia
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Darrow Ocean
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Side 1 av 3

158 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK