Sko Online

110 treff

Quiksilver – mer enn surfemote

Quiksilver er et globalt varemerke som mange forbinder med avslappet surfestil. Quiksilvers flipflops, sandaler og avslappede sko som er laget av kanvas, har vært et populært valg blant sommersko år etter år, og kundene kommer ofte tilbake for å kjøpe flere par. Dette er et av de absolutt mest trendy og populære merkene i verden, ikke minst i USA og surfernes hjemland, Australia. Med en allsidig kolleksjon med sko både til stranden og skibakken har Quiksilver blitt et ekstremt populært merke blant kvinner og menn som ønsker en avslappet, tøff og trendy stil med en personlig og sporty touch.

Quiksilver-sko – for en ung livsstil

Helt siden oppstarten i 1969 har Quiksilver kombinert funksjonalitet, mote og kunst i sitt design. Stilen tiltaler alle som elsker hav og surfing, men også de som har en forkjærlighet for fjell og puddersnø. Den ungdommelige stilen med modeller i ulike materialer, mønstre og farger har gitt Quiksilver stor suksess over hele verden. Merket strever etter å inspirere ungdommen til å ta vare på miljøet og jorden vi har til låns. Selskapet har også stiftet Quiksilver Foundation, som jobber for å forbedre livskvalitet, miljø og verdenen vi lever i.

Personlig og sporty med Quiksilver-sko

Skoene har et ungdommelig preg og er utviklet med avansert teknologi og dedikert designerarbeid. Med sine lekre mønstre, rette linjer og ulike farger i både sterke og dempede toner fornyer merket seg stadig, og ligger foran når det gjelder trender og stiler. Hvis du er ute etter sporty sko med personlighet og unike detaljer, vil du garantert falle pladask for Quiksilvers ungdommelige og sporty sko. Bruk dem gjerne til favorittshortsen din på stranden, eller hvorfor ikke til en linskjorte og jeans ute på byen?

Quiksilver-sko online på Footway

Hos oss på Footway har vi alltid det aller siste fra merker som Quiksilver! Finn sporty sko til sommerens strandparty. Bestill hjem dine favoritter og ta det første steget mot en ny og forbedret skogarderobe! Hos oss på Footway får du alltid 180 dagers åpent kjøp. Dessuten har du fri frakt og retur, alt for å gjøre shoppingen så enkel som mulig. Velkommen til oss på Footway!

Genf Cocos/blue
SALE
Vento Havanna
SALE
Diaz Tdm
SALE
WM Malik Kenia
SALE
Madoc Black
SALE
Massimo Havanna
SALE
Godwin Tdm
SALE
Dorien Black
SALE
Clemente Jeans
Gallo Tobacco
SALE
Dane Tdm
SALE
Orwin Black
SALE
Maran Cigar
SALE
Garvin Black
SALE
Massimo Black
SALE
Marian Cafe
SALE
Osmond Cognac
SALE
Oder Black/nougat
SALE
Dallin Kenia
SALE
Gama Ocean
SALE
Jerry Cognac
SALE
Danilo Tdm
SALE
Jerry Pacific
SALE
Emanuel T.D.Moro
SALE
Darton Cognac
SALE
Gallo Black
FEW LEFT
Osmond T.d.moro
SALE
Gala Cognac
SALE
Dwaine Black
SALE
Dalbert Black
Dylan Black
SALE
Patriot Havanna
SALE
Osmond Noce
SALE
Dakin Tdm
SALE
Pinar Schwarz
SALE
Side 1 av 2

110 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK