Sko

154 treff

DKNY – Et stilrent design

DKNY sko er for den motebevisste kvinne som ønsker å bli inspirert av verden rundt seg. Donna Karans stilrene design er lett å kombinere med andre plagg i skapet for en stilig jobb eller hverdagsstil med et enkelt design.

Inspirasjon fra hele verden

DKNY sko er en del av hele DKNY Group som ble grunnlagt i 1984. Forkortelsen står for Donna Karan New York, oppkalt etter skaperen og byen hun vokste opp i. Det var derimot i London at merkevaren åpnet sin første butikk i 1994. I tillegg til klær og sko inngår også parfyme og tilbehør i kolleksjonen. Donna har selv jobbet som sjefsdesigner i selskapet og har full innsikt i den kreative prosessen fra begynnelse til slutt. Hun elsker det vakre, og sier selv at hun arbeider for å oppnå en balanse mellom det visuelt tiltalende, og det funksjonelle og praktiske. Karan ønsker å designe for et internasjonalt publikum, og henter inspirasjon fra mennesker og kulturer fra hele verden.

Enkelt men fargerikt design fra DKNY sko

Merkets kolleksjon omfatter DKNY ballerinasko, joggesko, boots og sandaler. DKNY barnesko tilbys også for de aller minste, mens DKNY tennissko er enkle i design og har et stiluttrykk som appellerer til mange. Tracie Leather sneakers er et par sko med spiss tå i et tradisjonell design. Skoene passer godt til en kjole eller et antrekk med skjørt eller jeans på jobben. De er tilgjengelige i svart og beige, og kan matches med et par jeans for et velkledd utseende til hverdagen. Donna Karan har generelt et enkelt design som vi i de nordiske landene er så glade i, selv når fargeskalaen gjør at produktene skiller seg litt ut.

Skoene trenger hvile

DKNY sko er laget av lær og gir du dem litt ekstra omsorg så vil de holde enda lengre. Skinn og lær har mange små porer i seg som gjør at materialet puster og lærskoene er behagelige å bruke. Det gjør også at fuktighet og svette lettere absorberes, og derfor kan det være en god idé å la skoene hvile noen ganger. Det er en tommelfingerregel å ikke bruke et enkelt par sko oftere en annenhver dag hvis du går i dem hele dagen. Lar du skoene hvile av og til, vil du gå glede av dem i lang tid.

DKNY sko online hos Footway

Her på Footway selger vi Donna Karans DKNY sko online i tillegg til hundrevis av andre merker. Bla gjennom vår nettbutikk og sjekk ut vårt store utvalg av joggesko, støvler og ballerinasko. Vi ønsker å ta godt vare på våre kunder, og sørger derfor alltid for rask levering på dine bestillinger. For at du skal kunne prøve skoene hjemme i fred og ro, tilbyr vi deg hele 180 dagers åpent kjøp. Det skulle gi deg god tid til å ombestemme deg. Og du – Vi tilbyr også fri frakt og fri retur.

Side 1 av 3

154 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK