Sko

165 treff

Dollybird – prisgunstige sko av høy kvalitet

For den motebevisste kvinnen er et par Dollybird-sko et selvsagt tilskudd til garderoben. Her kan du få inspirasjon fra mange lekre og trendy damesko i forskjellige modeller. Velg mellom lekre høyhælte sko i friske farger som rosa, blått og mønstret, eller gå for et par høyhælte sko med nydelige detaljer.

Dollybird-sko – historie og kjente modeller

Dollybird er et foretak som uten tvil har peiling på trender og mote. Ved å forene funksjon og komfort med et tidløst og trendy design tilbyr Dollybird sko til alle. Med sine gode materialer og deilige passform kan Dollybird-skoene dine brukes både til hverdags og ved festligere anledninger.

Dollybird-sko – stiltips og vedlikehold

Bruk Dollybird-skoene dine med et par skinny jeans eller en lekker festkjole! Med nydelige mønstre og detaljer vil skoene dine garantert bli lagt merke til. Du kan også med fordel kombinere fargerike eller mønstrede Dollybird-sko med et diskret antrekk i en enkel farge!

Dollybird-sko online på Footway

Len deg tilbake, legg føttene på bordet og la deg inspirere av vårt sortiment av Dollybird-sko. Disse fargerike og feminine høyhælte skoene kommer garantert til å sitte som støpt på deg! Footway tilbyr rask levering helt gratis. I tillegg får du åpent kjøp i 180 dager, og fri retur hvis det skulle være noe som ikke passer.

Diaz Tdm
SALE
Forster Kenia
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Darrow Ocean
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Side 1 av 3

165 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK