Sko

158 treff

Garvalin – sko til aktive små føtter

La barna bråke og herje utendørs uansett vær i et par komfortable Garvalin-sko. Her finner du et fyldig sortiment med fine og behagelige sko i ekte skinn. Garvalin har gode sko til både gutter og jenter og til både vår, sommer, høst og vinter.

Garvalin-sko – historie og visjon

Det spanske skoselskapet Garvalin ble grunnlagt allerede i 1968 i sørøst-Spania. Fra begynnelsen av har kvalitet, passform og funksjon vært vesentlige faktorer for Garvalin. Visjonen bak selskapet er å kunne tilby kvalitetssko til alle barn – fra fødselen og oppover. Med ordentlig godt skinn, solid gummi og funksjonell design er Garvalin et utmerket valg til ethvert barn.

Garvalin-sko – materialer og pleie

Siden barn liker å leke og herje utendørs, er Garvalin-sko et utmerket valg. Skoene holder høy kvalitet, og er lagd av solid gummi og ekte skinn. Mange av skoene er i tillegg vanntette. Du kan behandle skoene med lærfett og liknende. Her finner du flotte Garvalin-sko som barna kan bruke både til hverdags og til fest.

Garvalin-sko online på Footway

Hos oss på Footway finner du et bredt utvalg kvalitetssko fra Garvalin til alle barn. Det er enkelt og greit å handle hos oss. Vi spanderer frakt og gir deg 180 dager med åpent kjøp. Hvis du må må bytte noe, trenger du ikke å bekymre deg – vi spanderer returer også!

Diaz Tdm
SALE
Forster Kenia
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Darrow Ocean
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Side 1 av 3

158 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK