Sko

175 treff

KG by Kurt Geiger – sko av høy kvalitet

KG by Kurt Geiger har sko til alle målgrupper, alt fra feminine sko med hæl til tøffe boots av ekte mokkaskinn. I sortimentet vårt vil du garantert finne flere sko som passer din egen personlige stil. KG by Kurt Geiger produserer og designer lekre og trendy kvalitetssko for den motebevisste mannen og kvinnen.

KG by Kurt Geiger-sko – bakgrunn og kjente modeller

KG by Kurt Geiger er et Londonbasert selskap som ble grunnlagt allerede i 1963. Opp gjennom årene har selskapet stadig videreutviklet seg for å tilpasse seg det moderne mennesket. Med kvalitetsmaterialer av blant annet skinn kan KG by Kurt Geiger tilby flotte og funksjonelle kvalitetssko.

KG by Kurt Geiger-sko – stiltips og vedlikehold

KG by Kurt Geiger lager fantastiske skokreasjoner av ekte skinn – et levende materiale. For å bevare de lekre skoenes utseende og kvalitet er det viktig å tørke av og smøre skoene med egnede skoprodukter. KG by Kurt Geiger har noe for alle mennesketyper og passer til en rekker stiler og antrekk.

KG by Kurt Geiger-sko online på Footway

På tide med nye sko? Hos oss på Footway finner du et stort utvalg av KG by Kurt Geiger-sko i mange ulike modeller. Som alltid får du fri frakt, gratis retur og 180 dagers åpent kjøp når du handler hos oss. Som å handle i en fysisk butikk, bare mye bedre.

Diaz Tdm
SALE
Forster Kenia
FEW LEFT
Wyatt
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Serena
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Darrow Ocean
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Side 1 av 3

175 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK