Sko

158 treff

Manufacture D'Essai – håndlagde sko fra Italia

Blant alle de italienske skoene som finnes på markedet, har Manufacture D'Essai klart å skille seg ut ved å holde den aller høyeste kvalitet. Du kan kjøpe et par sko fra Manufacture D'Essai her hos oss. Du kommer til å merke forskjellen med én gang, både når det kommer til komforten og ikke minst når det gjelder designet.

Manufacture D'Essai-sko – historie

Selskapet bak Manufacture D'Essai kommer opprinnelig fra Civitanova Marche-disktriktet i Italia. Dette området er kjent for å være Italias senter for skomakervirksomhet. Til tross for steinhard konkurranse lyktes Manufacture D'Essai ikke bare med å skille seg ut, men også med å vokse til å bli et internasjonalt kjent merke. Du kan velge mellom flere lekre skomodeller her hos oss.

Manufacture D'Essai-sko – stiltips og pleie

Skoene du finner fra Manufacture D'Essai, er lagd med forskjellige typer materialer. De bruker hovedsakelig lær, mokka og skinn. Dette gir skoene et spesielt utseende som passer til mange stiler. Skoene er ekstra fine på deg som vil ha en pyntet og stilren look.

Manufacture D'Essai online på Footway

Handle sko på nettet raskt, enkelt og greit ved å kjøpe dem her hos oss på Footway. Vi passer på at de nye skoene dine blir levert raskt og feilfritt. Du må ikke engang betale for frakt eller retur når du handler hos oss. Finn og bestill de nye favorittskoene dine allerede i dag.

Diaz Tdm
SALE
Forster Kenia
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Darrow Ocean
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Side 1 av 3

158 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK