Sko

158 treff

Meadows - sko til den vordende brud

Merket Meadows ble grunnlagt i Norwich i England i 1984. I senere år har Meadows fokusert på å lage fantastiske brudesko til bryllup over hele verden. Skoene oser av stil og eleganse, men har en prislapp som passer til et bredere segment av befolkningen enn de dyre designerskoene. Skoene har også blitt brukt i forskjellige TV-produksjoner og ved operahus i alle verdenshjørner, noe som har bidratt til den økende populariteten merket har opplevd opp gjennom årene. Hvis du er i gang med bryllupsplanleggingen, er dette skoene for deg!

Meadows er spesialister på sitt område

Meadows spesialiserer seg på brudesko som skal være komfortable nok til at du kan ha dem på deg hele bryllupsdagen. Ingenting skal få ødelegge brudens store dag, og med vonde sko kan hele dagen bli en pine! Med sko fra Meadows slipper du å bekymre deg for det, ettersom de sitter som støpt på de fleste føtter og er lagd for å være lette, komfortable og myke. Alle skoene er lagd av dyktige skomakere, og skoene kan bestilles i spesielle farger direkte fra leverandøren, slik at de matcher brudekjolen, slipset til brudgommen eller blomstene i brudebuketten perfekt.

Meadows - også til brudepikene og brudgommen

I tillegg til brudesko lager Meadows også sko til brudepikene og brudgommen! Slik kan både du, brudgommen og brudepikene matche hverandre så godt som mulig, og alle kan ha det komfortabelt og være fine på den store dagen. Uansett hva slags bryllup du planlegger å ha, finner du garantert sko som passer. Meadows sine sko er så komfortable og fine at du kanskje til og med kommer til å bruke dem igjen på en fest eller til hverdags. Skoene er flotte til et par skinny jeans og en hvit blazer, og slik kan du få brukt dem selv når den store dagen der dere endelig fikk hverandre og sa "ja" foran venner og familie, er over.

Meadows online på Footway

På Footway finner du foreløpig bare sko til bruden fra Meadows, men vi har også hundrevis av andre merker med sko til brudepikene og brudgommen. Ta gjerne kontakt med vår kunnskapsrike kundesupport hvis det er noe du trenger hjelp med før den store dagen din! De kan hjelpe deg både med merkeanbefalinger og produktspørsmål. Hos oss finner du som sagt det meste, og med gratis frakt og retur kan du til og med spandere på deg et ekstra par sko! Dessuten har du alltid åpent kjøp i 180 dager.

Diaz Tdm
SALE
Forster Kenia
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Darrow Ocean
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Side 1 av 3

158 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK