Sko

158 treff

Miezko-sko – tøft og unikt design fra Brasil

Leter du etter sko som kan komplettere og forbedre stilen din, er skoene fra Miezko perfekte for deg. Det originale designet på disse skoene setter virkelig prikken over i-en på antrekket ditt. Du finner flere flotte modeller å velge mellom her på Footway.

Miezko-sko – bakgrunn og kjente modeller

Dette merket ble etablert i Brasil og har virkelig hentet inspirasjon fra landets særegne og fargerike kultur. Miezko bestemte seg tidlig for å skille seg ut med sitt design. Skoene passer best til personer som liker å synes og stå i sentrum. Skoene har et modig og originalt design som virkelig skiller seg ut fra mengden.

Miezko-sko – stil og vedlikehold

Miezko har unike og originale sko som umiddelbart vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Regn med å motta mange komplimenter når du har på deg disse skoene. Det tøffe designet passer både til en fargerik og en mer oppdresset stil. Det er lett å finne sko fra Miezko som passer din klesstil.

Miezko-sko online på Footway

Bestill dine Miezko-sko hos oss på Footway allerede i dag. Vi sørger for å du får skoene dine hjem så fort som mulig. For oss står kunden alltid i sentrum, derfor spanderer vi både på frakt og retur og gir deg hele 180 dagers åpent kjøp.

Diaz Tdm
SALE
Forster Kenia
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Darrow Ocean
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Side 1 av 3

158 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK