Sko

159 treff

Norrback-sko – klassisk og tidløst design

Når du kjøper et par sko fra Norrback, investerer du ikke bare i din nåtidige, men også i din fremtidige skogarderobe. Norrback-sko har et klassisk uttrykk med tidsriktige fasonger og komfortabel utforming, som gjør at de forblir moderne gjennom mange sesonger.

Svensk design med Norrback-sko

Norrback er et merke som ble grunnlagt i 1999 i Sverige av Camilla Norrback. Merket har helt fra starten av hatt en filosofi som fokuserer på etikk, kvalitet og ekte håndverk. Det gjør at du som kunde kan føle deg trygg når du handler sko fra Norrback.

Style og ta vare på Norrback-skoene dine

Den klassiske stilen på Norrbacks sko gjør at de enkelt kan kombineres med de fleste antrekk for alle anledninger, både til fest og på jobb. Invester i et par lave og et par høye Norrback-sko – så er du klar for det meste! Sko fra Norrback er lagd av materialer av høyeste kvalitet, som med riktig behandling holder seg fine lenge. Sjekk hva nettopp dine sko trenger!

Shop Norrback-sko online

Shop de nye Norrback-skoene dine online hos oss på Footway. Etter at du har bestilt, leverer vi raskt varene til deg og gir deg både gratis frakt og retur samt åpent kjøp i 180 dager.

Diaz Tdm
SALE
Forster Kenia
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Darrow Ocean
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Side 1 av 3

159 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK