Sko

158 treff

Bærekraftig skomote med sko fra Po-Zu

Po-Zu er et britisk merke som har vært på markedet siden 2006. I begynnelsen lagde de mest tøfler, men i dag finner du alle slags sko i sortimentet deres. Et av Po-Zus hjertebarn er miljøet, og dette jobber de også aktivt med i sin skoproduksjon, med solide skinnsko som holder lenge, men der også vegan -og vegetarianervennlige sko er en del av sortimentet.

Po-zu – sko og filosofi

Po-Zu er et japansk uttrykk som kan oversettes til pause. Uttrykket representerer en viktig del av merkets filosofi, og med Po-Zu-sko får føttene dine en pause fra konvensjonelle sko, og naturen beskyttes, ettersom de er opptatte av å ha en miljøvennlig produksjon.

Po-Zu-sko i forskjellige modeller

Når du shopper sko fra Po-Zu, gir du både føttene og miljøet en tjeneste, men det betyr ikke at du må gi avkall på stilen. Po-Zu har mange forskjellige skomodeller – der Po-Zu-boots er en av de mest populære. Po-Zu-sko og -boots kan styles med de fleste antrekk og er perfekte som hverdagssko.

Shop Po-Zu-sko online

Shop dine Po-Zu-sko online hos oss på Footway. Vi tilbyr deg som kunde kort leveringstid, fri frakt og fri retur samt åpent kjøp i 180 dager! Finn dine nye og miljøvennlige favorittsko i dag.

Diaz Tdm
SALE
Forster Kenia
FEW LEFT
Malik Black
FEW LEFT
Kassan Kenia/blue
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Darrow Ocean
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Hel Ocean
FEW LEFT
Side 1 av 3

158 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK