Sko

154 treff

Tom Joule – ekte skoglede

Tom Joule-sko er sko for deg som liker en aktiv livsstil og livlig design. Skoene er laget med et klassisk britisk snitt, men har en moderne og fargerik stil. Tom Joule forener catwalkens trender med landlig inspirasjon. Perfekt til loppemarkedet på landet på søndagene!

Suksessrike gummistøvler

Selskapet startet sin virksomhet på 1990-tallet. Ideen var å lage moderne klær og sko til deg som stadig er på farten. Særlig Tom Joules rainboots ble en suksess. Dette er solide og stabile regnstøvler som skiller seg ut, med en feminin vri og blomstermønstret fôr.

Tom Joule-sko

Skoene fra Tom Joule passer for deg som vil vise hvem du er, og som samtidig ønsker å gå i behagelige sko. Bruk dine Tom Joule-sko på spaserturer i parken, på utflukt i skogen eller på vei til jobben på regnfylte dager.

Tom Joule på Footway

Tom Joule er eksklusive og elegante sko som får eieren og andre i godt humør. Hvis du ønsker litt mer farge og glede i hverdagen, kan du bestille hjem sko fra Tom Joule hos Footway. Vi tilbyr rask leveranse, fri frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 3

154 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK