Sko

154 treff

Van Gils – stilige herresko

Leter du etter klassiske sko som alltid vil være moderne, og som aldri kommer til å bli kjedelige? Van Gils tilbyr moderne design med fine detaljer til den moderne mannen som skjønner hvor mye et par stilige sko kan ha å si for antrekket.

Sko som alltid leverer

H.C Van Gils grunnla imperiet sitt i 1948, og merket er kjent for sin store lidenskap for internasjonal herremote. I de siste 65 årene har Van Gils alltid vært kreative og kontroversielle, og de har lagd nye silhuetter og looks. I dag er et par Van Gils-sko en moderne klassiker som bør finnes i enhver velkledd herres garderobe.

Van Gils – til alle anledninger## Van Gils er egentlig ment for å brukes med enten et par skreddersydde jeans eller en stilig dress. De passer perfekt både på jobb og i middagsselskap. Ta vare på skoene dine ved å fjerne eventuell smuss, og bruk balsam tilpasset materialet de er lagd av. ## Kjøp sko fra Van Gils online på Footway

Van Gils-sko er perfekte til den moderne mannen som vet hvordan et par fine sko kan forandre et antrekk. Du finner sko fra Van gils her hos oss på Footway. Vi har alltid raske leveranser, gratis frakt og retur og åpent kjøp i 180 dager!

Side 1 av 3

154 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK