Manas Sko Online

1 treff

Manas – håndlagde sko fra Italia

Du finner flere italienske merker her hos oss, men få holder samme høye nivå som Manas. Det italienske selskapet er kjent for å skape innovative og komfortable sko av ordentlig god kvalitet. Finn et par nye sko med høye hæler til sommeren eller til finere anledninger her hos oss.

Manas-sko – historie og bakgrunn

Merket ble grunnlagt i 1956 i Montecosaro i Italia. Grunnleggeren, Giuseppe Sagripanti, var blant de første i Italia som benyttet seg av vulkanisert gummi for å lage myke og gode sko. Det er Manas øye for detaljer og innovasjon som har gjort selskapet til den verdensomspennende suksessen det er i dag.

Manas-sko – historie og pleie

Manas lager sko til kvinner som ønsker å se pyntet og stilrene ut. Skoene er som oftest lagd av lær og skinn, men de kan også være lagd av syntetisk materiale og tekstil. Uansett materiale kan du regne med at skoene kommer til å være av god kvalitet. Kombiner skoene dine fra Manas med en kjole etter et nydelig skjørt.

Manas online på Footway

Finnet par ekte italienske sko fra et merke med mer enn et halvt århundre med erfaring. Med sko fra Manas blir det aldri feil. Bestill dem allerede i dag, og husk at vi på Footway spanderer frakt og retur. Vi passer på at du får skoene hjem til deg så fort som mulig.

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies.OK