Sko

141 treff

Fred Perry – italiensk kvalitet

Her har du preppy stil på sitt beste! Fred Perry-sko er lagd av kvalitetsmaterialer og har en komfortabel passform. Stilen formidler vintage, sport og tidløs eleganse. Her kan du velge fra et stort utvalg av Fred Perry-sko – til både kvinner og menn. Finn dine favoritter og gå velskodd på jobb og fest.

Fred Perry-sko - historie og kjente modeller

Fred Perry er et internasjonalt anerkjent varemerke som har eksistert siden 1952. De to tennisspillerne Fred Perry og Tibby Wegner grunnla varemerket sammen. I begynnelsen lagde de bare enkle svettebånd, men etter hvert ble butikkonseptet utvidet. I dag kan du kjøpe moderne og komfortable sko, klær og treningstilbehør fra Fred Perry.

Fred Perry-sko – stiltips og vedlikehold

Det beste med sko fra Fred Perry er at du med fordel kan bruke dem sammen med et par stilige dressbukser eller chinos, men de fungerer også utmerket med en avslappet jeansshorts. I sortimentet har vi alt fra enkle tøysko i fine farger til lekre, semskede sko for høst og vinter.

Fred Perry-sko online på Footway

Vi på Footway har samlet et stort sortiment av Fred Perry-sko, og vi håper du finner dine favoritter! Du kan enkelt klikke hjem et par sko, så sender vi dem av gårde så fort vi bare kan. Frakten er alltid gratis hos oss, og det samme er eventuelle returer. 180 dagers åpent kjøp får du også, slik at du skal ha god tid til å prøve skoene hjemme.

Wanda Black Suede
FÅ IGJEN
Model 1652
FÅ IGJEN
Enny Black Leather
FÅ IGJEN
Pammyy
FÅ IGJEN
Lava Black Micro
FÅ IGJEN
Party-R
FÅ IGJEN
Model 1652
FÅ IGJEN
Slicee
FÅ IGJEN
Model 6873
FÅ IGJEN
Boldd-L
FÅ IGJEN
Isaac Black Micro
FÅ IGJEN
Marvell Black
FÅ IGJEN
Side 1 av 3

141 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK