Sko

286 treff

Hunter – berikende og trendy

Hunter er et moderne foretak med aner og tradisjoner som går langt tilbake. Merket ble grunnlagt i skotske Edinburgh i 1856, hvor den første fabrikken startet. Hunter har siden dette blitt legendarisk og populært for den gode komforten og gode passformen.

Fra å ha vært en lokal, skotsk virksomhet, er de i dag en global markedsaktør med et stort utvalg produkter. Hunter har blitt til et symbol på britisk landliv, og takket være den høye motegraden brukes de like mye i byen som på landsbygda. I dag foretrekkes støvlene både av medlemmer i det britiske kongehuset som av Hollywood-celebriteter. Sortimentet inneholder noen skikkelige klassikere, blant annet den mest populære modellen Original Wellington som de begynte å lage allerede i 1955. Hunter har blitt til ett av vår tids store moteartikler.

Størst blant gummistøvlene

Det finnes noen av dem i verden. Merkene som definerer en stil eller et produkt. Skotske Hunter er ett av disse. Å bruke et par Hunter-støvler sier noe om deg og stilen din. Det er et argument om at du ikke nøyer deg med mindre.

I Hunters tilfelle handler det ikke bare om anene, selv om de går langt tilbake. Det handler om komfort blandet med stil. Slitesterke støvler som klarer oppdraget sitt med bravur: Å holde deg tørr og varm under regnfulle turer, under jakt og på fjellturer. Støvlene var laget for skogen – jo, de er fortsatt laget for skogen, men i dag har Hunter også fått en prydelig plass innen moteeliten. De vises ikke bare blant busker og kratt, hvor de i dag er minst like vanlige på brostein, blant butikker og caféer.

Trenden har nok kommet smygende, men i begynnelsen av 2010-tallet var de plutselig å se overalt. Kjente motemagasin som Glamour, Shape, InStyle, Vanity Fair med flere andre skrev om støvlene, og Kate Moss ble ofte sett i dem – og vips, så var Hunter et navn på alles lepper.

Første verdenskrig satte fart på produksjonen

Hunters historie går som sagt tilbake til midten av 1800-tallet, men det var først under første verdenskrig som produksjonen på alvor tok av – men imidlertid av kjedelige grunner: Soldatene som kjempet fra skyttergravene trengte skikkelige støvler som holdt føttene tørre og varme. Under krigstiden ble det produsert over 1 million støvler, og fabrikken ble holdt i gang døgnet rundt. Hunter begynte også å levere støvler til soldatene under påfølgende krig, den andre verdenskrigen.

Omtrent 10 år etter andre verdenskrig, kom den ikoniske Original Green Wellington på markedet, Hunters mest kjente støvel.

Personlig preg med farge

I dag er Hunter trendy, sannsynligvis takket være sin klassiske look. Utseendet på støvlene er noe endret, og det har lykkes bedriften å bli populære, folkelige og trendy uten å gå på akkord med designen. Noe som imidlertid dukket opp i senere tid, er alle de herlige fargevalgene: Blå, rosa, røde, gule og flere andre farger setter et livlig preg på Hunter-støvlene dine.

Hos Footway finner du over 130 par Hunter-støvler, i en rekke farger og med forskjellige skaftlengde. Unn deg selv en klassiker, og la regnet hølje ned når det vil.

3 FOR 2
Vento Havanna
3 FOR 2
Diaz Tdm
3 FOR 2
Madoc Black
3 FOR 2
Milan Cognac
3 FOR 2
3 FOR 2
Godwin Tdm
3 FOR 2
Dorien Black
3 FOR 2
Forster Kenia
3 FOR 2
Maran Cigar
3 FOR 2
Garvin Black
3 FOR 2
Side 1 av 5

286 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK