Melvin & Hamilton Sko Online

3 treff

Melvin & Hamilton sko - Kjærlighet for sko!

Melvin & Hamilton sko er sko med sjel! Merkets opprinnelige idé med å skape lekre klassikere, holder stand den dag i dag. Her får du sko av høy kvalitet, laget av det beste materialet på markedet.

Tyske sko fra Melvin & Hamilton

Melvin & Hamilton sko ble opprettet i 1988 av Rajab Choukair, med det i tankene å lage klassiske sko. I Heidelberg i Tyskland følger hans sønner Karim og Olivier i farens fotspor og fortsetter å produsere klassiske sko, pumps, sandaler, støvletter og mye mer både for kvinner og menn. Merket streber etter å tilby kundene sko med ypperlig kvalitet og unik egenart, slik det var tenkt fra starten av. I dag er deres produkter å finne i noen av de største motehusene i verden. Stikkordene fra starten av har vært å lage sko med kjærlighet og omsorg. Inspirasjonen finner de overalt.

Melvin & Hamilton sko for alle anledninger!

Dette er sko som vil passe til mange anledninger. Melvin & Hamilton Cleo er noen herlige knehøye sko, som vil passe perfekt til en stilig kjole eller ett langt skjørt. Da ser du ekstra flott ut uansett om du skal på kontoret, ut på en mer formell middag eller ta deg en fest med vennene. Melvin & Hamilton Luisa er søte, lave sko med en stilig sløyfe på. De vil passe perfekt uansett anledning, passer bra ved bruk av en lang dongeri eller en annen langbukse. Melvin & Hamilton har klart det utenkelige, designe ulike sko som vil passe til absolutt alle anledninger. Dette er sko som egner seg best når det er tørt ute, ved regn kan skoene ofte bli slitt.

Skinnsko som trenger nonstop pleie og omsorg

Melvin & Hamilton sko lages den dag i dag av skinn av høy kvalitet. De blir sirlig farget for hånd for å gi den helt riktige nyansen de er tiltenkt. På denne måten gir dette merke deg helt unike sko. Til og med yttersålene på enkelte av modellene blir fortsatt stemplet ut ved ypperlig håndverk. Ved å behandle dine skinnsko på riktig måte er du garantert lekre sko i mange, mange år. For å bevare skoene dine best mulig lønner det seg å fylle skoene når de står til sommer eller vinterlagring, slik at de beholder sin opprinnelige form. Husk å rense skoene før du tilfører en gele eller voks for ny glans.

Melvin & Hamilton sko online hos Footway

Ved å gjøre dine kjøp av sko hos Footway forenkler du livet ditt betraktelig! Vi tilbyr hurtig levering, fri frakt og fri retur, samt at du har 180 dagers åpent kjøp. Ved å handle Melvin & Hamilton sko på nett har du stor oversikt over alle modellene, samtidig som du lett kan sammenlikne forskjellige modeller. Velg dine favoritter mens du surfer gjennom vårt store utvalg!

Cleo 11
FEW LEFT
Luisa 1
FEW LEFT
Lydia
FEW LEFT
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK