Minna Heino Sko Online

1 treff

Minna Heino – klassiske sko med stilrent design

Minna Heino kan damesko. Vi har flere av dameskomodellene deres i sortimentet vårt. Merket kombinerer vakkert og stilrent design med perfekt passform. Du kan også bruke innlegg for å få skoene til å sitte enda bedre.

Minna Heino-sko – historie og konsept

Minna Heino er et svensk selskap som ble grunnlagt av Minna Heino og mannen hennes, Bengt Heino. De innså at markedet manglet klassiske sko som fortsatt er behagelige etter en hel dags bruk. Ved å gi deg muligheten til å legge inn eller ta ut et innlegg kan du gjøre skoen en halv størrelse større eller mindre.

Minna Heino-sko – stiltips og bruksområder

Skomodellene fra Minna Heino som du finner her hos oss, har stilrene og klassiske linjer. De passer bra med jeans, men er aller finest til kjoler og skjørt. Vi har sko med både høye og lave hæler. Perfekt for deg som være fin uten å overdrive.

Minna Heino-sko online på Footway

Det er enkelt å kjøpe Minna Heino-sko hos oss på Footway. Vi setter alltid kunden først, noe du kommer til å legge merke til. Vi har for eksempel ikke bare et stort utvalg med mange skomodeller fra Minna Heino – vi har også gratis frakt og retur.

Minna
FEW LEFT
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK