Mønstrede Sko Online

423 treff

Mønstrede sko – den perfekte finishen

Mens noen av oss sverger til stilrene, enkle, kanskje ensfargede klær og tilbehør, er andre av oss eksperter i å kombinere mønstre, farger og stiler slik at det blir unike antrekk, i sin helt egne stil. Enten du føler deg trygg på egne evner til å mikse og matche, eller du trives best med enkle kombinasjoner, er det ingen tvil om at sko er en ypperlig måte å tilføre det lille ekstra til et antrekk. Hos footway.no har vi over 1000 ulike mønstrede modeller fra en rekke kjente skomerker, med andre ord noe for enhver smak – og stil!

Mønstrete sko gir stilen din særpreg

Enten du foretrekker klassisk svart eller fargerik og uventet, kan et par stilige sko med et moteriktig mønster løfte antrekket. En enkel svart kjole får en ganske annen stil når vanlige svarte pumps byttes ut med et par røde cowboyboots med brodert ankel eller sebrastripete ballerinasko. Gutta kan gi vanlige jeans litt mer snert ved å bytte ut anonyme sko med sneakers med fargerike broderier eller blomster. Og for de minste er selvsagt mer mønster alltid bedre, derfor har footway.no flere hundre ulike barnesko i mønster og farger, inkludert rutete gummistøvler, sneakers med sebrastriper og leopardmønster, samt sko med Disney-figurer og andre motiver.

Vedlikehold av mønstrede sko

Ofte bruker vi mer penger på sko enn på noen av enkeltplaggene vi har på oss, og til tross for at skoene våre er dyre og får en røff behandling gjennom de fire årstidene, er vi kanskje ikke så flinke som vi burde være når det gjelder å ta vare på dem. Sko i naturlig materiale som skinn bør smøres jevnlig for å beholde skinnet mykt. Sko i syntetisk materiale kan være enklere å vedlikeholde, men bør vaskes av med en fuktig klut etter bruk. Tøysko kan ofte vaskes i maskin, men vær forsiktig dersom det er mange ulike farger eller mønster som ikke tåler vask.

Hundrevis av mønstrede sko på footway.no

Footway.no jobber hardt for å være Norges aller beste utsalgssted for sko både når det kommer til kundeservice og utvalg. Footway.no har for eksempel prisgaranti, som betyr at hvis du finner samme sko til en lavere ordinær pris i en norsk nettbutikk eller fysisk butikk, får du skoene til samme pris hos oss. Footway.no tilbyr også betingelser som gratis frakt og 180 dagers åpent kjøp. Footway kjører også jevnlige kampanjer som tre-for-to-kampanjen hvor det billigste paret er gratis ved kjøp av tre par sko.

Rosa
SALE
FEW LEFT
FEW LEFT
BL 416
FEW LEFT
Flora Cream/Multi
FEW LEFT
Samalle Pink
FEW LEFT
Selha
SALE
Desirae
FEW LEFT
70-27397 Coral
FEW LEFT
FEW LEFT
10710
FEW LEFT
FEW LEFT
Cherry Green
FEW LEFT
3502
FEW LEFT
FEW LEFT
1213329
FEW LEFT
FEW LEFT
V12014
FEW LEFT
Yesterday Yore K Yo
FEW LEFT
Best of All
FEW LEFT
829014-07
FEW LEFT
Acid Men Navy
FEW LEFT
FEW LEFT
Side 1 av 8

423 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK