Sko Online

135 treff

Stilrent design med Polo Ralph Lauren sko

Det legendariske merket Polo Ralph Lauren er for mange selve definisjonen på en klassisk og sofistikert livsstil, og har i mer enn 50 år gitt oss kvalitetsplagg som oser av sporty eleganse. Kolleksjonen ble inspirert av Ralph Laurens store sportsinteresse og kombinerer hverdagslige og behagelige basisplagg med stilrene silhuetter som skaper en ren luksusfølelse. Hos Footway finner du et stort utvalg av modeller fra Polo Ralph Lauren der hele familien kan finne sine favoritter. Selv om Polo Ralph Lauren sko kommer i mange spennende modeller er det likevel noe som binder dem alle sammen – nemlig høy kvalitet og et stilrent, klassisk design.

Eksklusive Polo Ralph Lauren sko krever eksklusiv pleie

Polo Ralph Lauren sko er primært laget for de dagene man vil pynte seg litt ekstra, og derfor er det viktig å ta godt vare på skoene sånn at de holder seg pene lenger. Alle nye sko bør impregneres før de tas i bruk, og skulle man være så uheldig å få flekker eller smuss på skoene, er det bare å tørke disse bort med en fuktig klut. Unngå at skoene dine blir våte og at de vaskes med sterke vaskemidler som kan skade materialene i skoen. Bruk gjerne også skokrem på skinnskoene for å holde skinnet pent og mykt, og sørg alltid for at skoene dine tørker godt i lufttemperatur. Dette for at formen skal bevares og at komforten i skoen skal kunne opprettholdes.

Polo Ralph Lauren sko – sofistikert skomote på sitt aller beste

Både stilen og logoen til Polo Ralph Lauren er gjenkjennelig over hele verden, men merket klarer likevel å bevare en sporty og moderne stil som passer i de fleste situasjoner. Det er ikke mange merker som kan skryte av å være både unge og klassiske på én og samme tid, men Polo Ralph Lauren sko føles like naturlige til jobbantrekket med pene bukser og sofistikert dressjakke, som de gjør med en shorts og t-skjorte på båtturen. Polo Ralph Lauren sko kan enkelt dresses opp eller ned, avhengig av situasjonen og tilbehøret. Det er dette som gjør skoene både tidløse og moderne, og sannsynligvis grunnen til at Polo Ralph Lauren er blitt et så populært merke. Dette er uanstrengt og sofistikert skomote på sitt aller beste!

Finn dine Polo Ralph Lauren sko hos Footway

Footway gjør det enkelt å finne dine egne elegante Polo Ralph Lauren sko, og vi gjør vårt ytterste for at du skal få skoene dine så raskt som mulig. Vi har mange forskjellige modeller for hele familien og vi gjør bestillingen så enkel som mulig med vårt praktiske søkefilter som raskt finner skoene du leter etter. Har du noen spørsmål om bestillingen, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss – vi hører gjerne fra deg!

4059301 Stone
4138301 2 Grau
SALG
Rafo Exco Cognac
SALG
Morino Black
SALG
4107605 820 Navy
SALG
Liciano Exko Cognac6300
FÅ IGJEN
Ringo Ii Darkbrown6100
FÅ IGJEN
1937301 Cognac
SALG
4072301 1 White
Canberra Cognac
SALG
4095312 Stone
FÅ IGJEN
Morino Black1000
SALG
4116501 Graphit
Leoio Black1000
SALG
Canario Brown
SALG
Cordell Newport Navy
FÅ IGJEN
Maro Dark Brown
SALG
06F4702 White
FÅ IGJEN
Booty Mittelbraun
FÅ IGJEN
Liciano Exko Black1000
FÅ IGJEN
Schnürhalbschuh Stein
FÅ IGJEN
4106308 Darkblue
SALG
06F0667 Navy
SALG
Lake Navy
SALG
High Top Sneaker Braun
FÅ IGJEN
06F4813 White
SALG
1910660 Black
SALG
4098302 Sky 875 Sky
FÅ IGJEN
Booty Kastanie
FÅ IGJEN
Jackson Cognac6300
FÅ IGJEN
Revel Brown6000
Side 1 av 3

135 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK