Sko Online

329 treff

Brunngård – smart skotilbehør

Ta vare på de fine skoene dine med smart skotilbehør fra Brunngård. Et par skinnsko kan vare nærmest i det uendelige hvis du bruker de riktige skopleieproduktene og beskytter dem mot vann. Her kan du kjøpe praktiske og fine kalosjer fra Brunngård, som garantert vil forlenge levetiden på skoene dine.

Brunngård-sko – historie og produkter

Det svenske merket Brunngård ble grunnlagt i 1983. Siden den gang har selskapet utviklet praktisk og anvendelig skotilbehør og accessoirer. Brunngård-sko produseres så miljønøytralt som mulig. Med kalosjer i fine farger og solid gummi får du godt grep på veien samtidig som skoene dine beskyttes.

Brunngård-sko – stiltips og vedlikehold

Alle burde ha et par Brunngård-sko i gummi. Du får enkelt plass til dem i vesken eller en egen pose. Når regnet øser ned, er det bare å ta fram de fine kalosjene dine, så er skoene beskyttet. Velg mellom friske farger som gult, blått og rosa, eller gå for noe mer diskret, som svart.

Brunngård-sko online på Footway

Vi på Footway ønsker å tilby sko og tilbehør til alle våre ulike kunder. Med solide Brunngård-sko kan du forlenge levetiden til skoene dine. Klikk hjem et par allerede i dag! Vi spanderer frakt og retur og gir deg alltid åpent kjøp i 180 dager. Velkommen til en morsommere shoppingopplevelse!

Side 1 av 6

329 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK