Sko

22 treff

Naturino – lekne sko til lekne barn

Naturino er et skomerke som produserer sko lagd for liv, lek og røre! Her på Footway finner du de nye yndlingsskoene til barna dine, som de kan bruke til både sommerens og vinterens mange eventyr.

Naturino-sko – historie og modeller

Naturino er et italiensk merke som har eksistert i mer enn 30 år, og som i dag tilbyr forseggjorte sko til barn i mange forskjellige modeller. Hos oss på Footway finner du alt fra vintersko til sneakers og sandaler fra Naturino. Naturino ballerina er også en populær barnemodell til både hverdags og fest.

Naturino-sko – stiltips og pleie

Alle Naturinos sko og modeller kommer i forskjellige fargekombinasjoner, så du kan velge den stilen som passer best til både deg og barna dine. Kanskje har dere lyst på fargerike sommersko, men litt mer nøytrale støvler til vinteren? Hvis du tar godt vare på dem, vil sko fra Naturino vare i mange sesonger, og kan arves av søsken eller bekjente når de har blitt for små.

Shop Naturino-sko online

Det er både enkelt og raskt å kjøpe sko her på Footway. Når du er ferdig med å handle, sender vi leveransen kjapt av gårde, og vi spanderer både frakt og retur. I tillegg har du 180 dager med åpent kjøp.

Side 1 av 1

22 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK