Sko

28 treff

Pom Pom sko – Glade, lykkelige barneføtter!

Pom Pom sko er vakre sko til baby og barn. De kommer i glade farger og i en passform som er skapt for barneføtter i utvikling.

Ny, dansk design med fokus på barn

Pom Pom er et dansk merke som så dagens lys i 2010. Skoene, som produseres i Europa, er laget av naturmaterialer og har en minimalistisk design i glade farger. Hvorfor? Jo, fordi sko fra Pom Pom lages til barn. Barn har føtter som vokser og dette krever sko av god kvalitet og med en passform som har fokus på nettopp dette. I tillegg vet utviklerne bak Pom Pom at barn er estetikere, som er glade i flotte farger. Merket har blitt svært populært blant foreldre over hele Europa som ønsker å gi barnas føtter de beste vilkårene til fornuftige priser.

Pom Pom sko – Hverdagen blir en festdag

Pom Pom ballerinasko er midt i blinken for pynteglade små jenter. Disse skoene egner seg like godt til hverdags som til fest. De kommer i nydelige farger, som er enhver prinsesse verdig. Pom Pom har også et godt utvalg sandaler og pensko til tøffere jenter og barske karer. Pom Pom gummistøvler har foret innside og en utvendig såle av gummi. Dermed holdes føttene både varme og tørre. Du lurer kanskje på når du kan begynne å kjøpe disse flotte skoene til barnet ditt? Vent til det har kommet i den alderen der det begynner å gå, det vil si når barnet er rundt 12-15 måneder gammelt. Mål barnets fot og kjøp sko som er 1.2 cm lengre. Da har foten plass uten at skoene blir for store. Til de større barna kan skoene godt være 1,5 cm lengre, slik at foten har plass til å utvikle seg.

Litt omtanke gir holdbare sko

Pom Pom sko er laget av naturmaterialer, som lær, slik at barnefoten skal ha de aller beste forhold. Det er viktig å tenke kvalitet når du skal kjøpe sko til dine små. Små føtter er ikke ferdig utviklede og dermed trenger det sko som både gir foten plass til å vokse, samtidig som foten får støtte. Siden en liten barnefot svetter ganske mye i løpet av en dag, kan det være lurt å la skoen få hvile en gang i mellom. Av samme grunn er det også en god ide å kjøpe sko av materialer som puster. Impregner sko som trenger det, slik at de blir mer motstandsdyktige overfor været. Tørk av skoene en gang i mellom og husk at våte sko har best av å tørke i romtemperatur.

Pom Pom sko online hos Footway

Billige Pom Pom sko finner du her hos oss på Footway. Vi har et stort utvalg av flotte sko til barneføtter i alle størrelser. Hos oss finner du hele spekteret fra pensko til vintersko til både gutt og jente. Vi har hurtig levering, samt fri frakt og retur. Skulle du ha bestilt feil størrelse eller om det skulle være noe annet, har vi alltid 180 dagers åpent kjøp.

151007 Camel
3 FOR 2
151024 Grey
3 FOR 2
151084 Camel
3 FOR 2
151013 Yellow
3 FOR 2
151088 Yellow
3 FOR 2
Side 1 av 1

28 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK