Sko Online

128 treff

Ikoniske Gant blander det klassiske og moderne

Gant fanger den klassiske moten, og gir det et moderne preg. Gant har vært en naturlig del av preppy-æraen og tidsriktig mote, som har blitt sett blant amerikanske studenter.

Miksen mellom det avspente amerikanske og det elegante europeiske, er merkets kjennetegn. Merket ble til på 1980-tallet etter et samarbeid med svenske designere. Gant tilbyr en heldekkende kleskolleksjon for kvinner, menn og barn, men har også en skokolleksjon for menn og kvinner – klassisk eleganse. Hos Footway har vi samlet over hundre stilige Gant-sko, alt for at du skal finne noe du liker.

Alt begynte i 1914

Gant startet opp i 1949 i Connecticut av Bernard Gantmacher, en kvalitets- og designbevisst skjorteprodusent. Frøet til Gant ble imidlertid sådd noen år før dette, nemlig i 1914 da Gantmacher kom til Manhattan og begynte å jobbe med å sy krager på en liten fabrikk. Årene gikk, og sammen med familien begynte han å lage skjorter. Under 1960-tallet ble Gant vanlig blant amerikanske studenter som ble tiltrukket av den klassiske looken. De unge studentene bar Gant-plaggene sine på en spesiell måte: Uten slips og den øverste knappen oppknept. Selv om mange andre merker lagde plagg i samme stil, var det få som konkurrerte med Gant innenfor ung, stilren mote.

Forskjellige stiler – forskjellige sko

Fra å ha blitt et ikon innen herremote, var ikke steget langt til sko. I dag lager Gant sko for den bevisste, med et øye for klassisk mote. Blant det store utvalget av sko, finner du alt fra chelsea-boots, støvler og vintersko, til mer sporty sko og sneakers. Ja, Gant lager sko i flere stiler, men alltid med et øye for det klassiske. Skoene utstråler eleganse, og bedriften lykkes også med å være kontemporært interessante. Ralph Lauren sa: ”Jeg tror på stil, ikke mote”.

Match Gant-skoene dine

Litt avhengig på hvilke sko du velger, fungerer forskjellige plagg på ulike måter. Et par chelsea-boots passer perfekt med et par stilrene jeans og en kul frakk, mens et par sporty sneakers fungerer bedre sammen med en mer avslappet stil. Hos Gant finner du mange damesko, som en rekke sandaler, både med og uten hæl, samt høye skinnstøvler, perfekte for den nordiske vinteren. Match med en kort, sporty vinterjakke og et tykt skjerf i ull. Når sommeren titter frem, passer kanskje et par fargeglade Gant-sneakers eller lette sandaler best? Match med kort skjørt eller lyse jeans.

Gant på nett hos Footway

Velg blant over 100 modeller fra Gant – alt fra varme boots til sommerlige sneakers. Hos Footway får du alltid rask leveranse, gratis frakt og retur, samt 180 dagers åpent kjøp.

Status 2,0 Blu
Hero G69 Marine
SALG
Ricardo G462 Coffee Brown
FÅ IGJEN
Mens Bbk
SALG
Hero G69 Marine
SALG
Hero Marine
SALG
Mens Cdb
Bari G69 Marine
SALG
64996 BRN
SALG
Bari G00 Black
SALG
Go Vulc 2 Blk
SALG
Hero G20 Off White
SALG
Viktor Marine
SALG
Status 2,0 Nvy
SALG
Hero G22 Dry Sand
SALG
Atlanta G29 White
SALG
Mens Bbk
SALG
Atlanta G00 Black
SALG
Austin G69 Marine
SALG
64589 BOL
SALG
Walter G00 Black
SALG
Hero G00 Black
SALG
Side 1 av 3

128 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK