Pinocchio Sko Online

1 treff

Pinocchio-sko til fargerike barn

Pinocchio er skomerket for barn som liker farge og stil. Merket jobber med kvalitetsmaterialer som gummi og skinn, slik at kvaliteten ivaretas når du velger Pinocchio-sko til barnet ditt. Flere av skoene er dessuten utstyrt med glidelås og trykknapp, slik at det er enkelt for barnet å ta av og på skoene selv.

Pinocchio-sko – modeller og farger

Hos oss på Footway finner du ulike modeller og farger på sko fra Pinocchio. En av merkets populære modeller er Pinocchio sneakers, som både er flotte og behagelige å leke i. Samtlige sko fra Pinocchio kommer i flere ulike farger, der populære nyanser av rosa og blått er vanlige.

Populære Pinochhio-sko holder lenger

Pinocchio-sko er svært populære blant både jenter og gutter, og med riktig pleie holder de lenge! Husk å impregnere og smøre skinnet når du kjøper Pinocchio-sko, slik at de kan gå i arv til søsken eller venner når barnet ditt har vokst ut av dem.

Kjøp Pinocchio-sko online

Hos oss på Footway kan du enkelt bestille Pinocchio-sko og -sneakers til barnet ditt. Vi kan tilby rask leveranse, alltid fri frakt og gratis retur samt åpent kjøp i 180 dager. Finn dine favoritter i dag!

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK