Pldm By Palladium Sko Online

1 treff

PLDM by Palladium – sko for damer og herrer

PLDM by Palladium er et velkjent varemerke når det kommer til kvalitetssko, med kolleksjoner for både menn og kvinner. Skoene har en lang historie som strekker seg fra fly til dagens motescene.

PLDM by Palladium – historie og bakgrunn

PLDM by Palladiums historie begynner i 1920 med produksjon av hjul for fly, men da behovet innenfor hjulindustrien ble redusert, begynte de å bruke sine materialer til å skape sko i stedet. I årenes løp har skoene blitt brukt av militære, oppdagere og reisende som hadde behov for god kvalitet, og de ble først populære blant folk flest i løpet av 90-tallet, da mennesker innenfor grunge og rave oppdaget PLDM by Palladiums støvler.

PLDM by Palladium – skomodeller og styling

I dag er PLDM by Palladium-sko populære over hele verden, og spesielt PLDM by Palladium-sneakers er veldig ettertraktede. Den tøffe holdningen som både støvlene og sneakersene fra PLDM by Palladium gir, gjør at ethvert antrekk får en tøffere stil!

Kjøp PLDM by Palladium-sko online

Kjøp dine neste par PLDM by Palladium-sko online hos oss på Footway. Vi tilbyr rask levering, gratis frakt og retur og åpent kjøp i 180 dager. Bestill i dag, så får du snart teste dine nye sko foran speilet hjemme!

Daytona
FEW LEFT
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK