Pumps & Høyhælte

2 786 treff

Vi har valgt og funnet frem de peneste, mest behagelige, mest sexy, mest våget, konservative, fargeglade høye hæler i plastikk, lær, tøy og semsket skinn i merker som Tiger of Sweden, Michael Kors, Tommy Hilfiger, Friis & Company og masse andre merker.

Vi har valgt ut, svettet, slitt og gjort alt vi kan for at du skal finne dine nye favoritter. Og til tross for dette vet vi at det kommer til å bli vanskelig. Å finne sine favoritter i en flom av pene sko er alltid vanskelig, men med høye hæler kanskje det er litt vanskeligere. Høye hæler er jo på mange måter det peneste du kan ha – så det gjelder å velge nøye.

For lenge siden i Egypt

Eller hvorfor ikke kjøpe flere på en og samme gang? Hvordan du enn gjør det kanskje det hadde vært bra med litt bakgrunn. Hvorfor er vi så fanatisk forelsket i høye hæler? Vi finner nok svaret blant de gamle egypterne, fordi om det er et litt merkelig sted for å begynne å lete på. For lenge siden i Egypt hadde slaktere høye hæler for å stige seg over vanlige dødelige.

Med andre ord har ikke skjedd så mye siden den gang – høye hæler er en enkel måte å kjenne seg mektigere, mer sexy og større enn omgivelsen, omverden og alt rundt omkring. Specielt med en veldig høy hæl. Og så finnes det så klart nedtonete hæler som går bedre til å bruke til hverdags uten å implementere den der storhetsfølelsen, men som også kan hette til det litt på en mer vanlig stil. Foruten de fins også kilehæler, taxhæler, platåsko og ca. tjue høyhælte til. Gjennom historien har de høye hælenes utseende blitt forandret, påvirket og blitt påvirket av trender og mote, skremt livet av føttene dine og fått gutter til å snu på hodet når du har gått forbi.

Høye hæler for alle

Den høye hælen er klassisk og på Footway har vi et enormt utvalg av høyhælte sko. Den første høy hælte moten skal ha kommet fra kortvoksne Katarina av Medici som på 1500-tallet bar styltehæler på sitt bryllup. Styltehæler kunne vært over 30 centimeter og av og til behøvde de kjepp for å klare å holde balansen. Og så kom 1600- og 1700-tallene og høyhælte var av høy klasse. Det var overklassen som spaserte rundt i høyhælte sko. Slik er det ikke i dag, takk og lov. I dag er høye hæler til for alle, menn, barn og kvinner.

Fordi om det så klart er mest kvinner som setter føttene i et par høyhælte sko. Innom kategorien høye hæler finner du også de stendig populære høyhælen pumps som savner lisser, peep-toes der tåen titter frem, sandaler, støvler, støvletter, sandaletter og mye mer. Innom vår kategori på Footway finner du kort sagt alt som har en høg hæl.

25.791-24 Peanut
FÅ IGJEN
Harlow Black
SALG
Xero Black
FÅ IGJEN
Xero Nude Pink
FÅ IGJEN
Helena Bajo Black
FÅ IGJEN
Side 1 av 47

2786 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK