Pumps

1 treff

Treksta sko - Ledende innen utendørssko

Treksta sko gir deg komfortable utendørssko. Den spesielle NestFit teknologien gjør at skoen sitter godt på foten. Gore-Tex holder den tørr og Hypergrip-sålen reduserer risikoen for å skli. På Footway har vi Treksta for både barn og voksne.

Med ambisjoner om å være nummer én

Treksta sko har i over 25 år arbeidet for å produsere den perfekte utendørssko. Resultatet er en sko som er slitesterk, lett og behagelig. Trekstas grunnlegger, DC Kwon, hadde i 1988 en filosofi: å være nummer én! Å være best i både kvalitet, komfort og stil er en filosofi som aldri går av moten. I dag er Treksta en av de ledende varemerkene i sitt felt. De har også skaffet seg et navn ved å være skaperne av verdens første lette hikingsko, en oppnåelse som er vanskelig å slå. Kolleksjonen fra Treksta omfatter sko for alle, både kvinner, barn og menn.

Treksta sko - Reduser risikoen for å skli

Treksta ønsker å gjøre det enkelt for hele familien å kjøpe gode utesko, fordi skoene er for kvinner, menn og barn. Barn trenger spesielt stødige sko, som man kan leke i uten at de blir våte, og som man ikke sklir på når man løper fort. Treksta barnesko kan du finne i flere modeller og farger på Footway. Alle Treksta sko, for barn og voksne, er utstyrt med Hypergrip, en yttersåle som gir godt grep på alle typer underlag. Treksta GTX sko er et godt alternativ. Med Hypergrip kan du føle deg trygg på alle typer overflater. Test deg selv på glatte røtter og steiner i skogen og på speilblanke gater, du vil bli fornøyd!

Unik teknologi holder fuktighet ute

Treksta Gore-Tex sko er lagd for å holde det våte ute og slipper samtidig fuktighet ut fra skoene dine. Gore-Tex er nemlig et helt unikt pustende materiale, som gjør dette mulig. Selv om det fungerer som en barriere mot fuktighet, frigjør det fuktighet fra skoene dine. Treksta sko har også NestFit teknologi, en avansert såle designet for foten din. Den er designet for at du skal kunne bevege deg naturlig. NestFit er helt unik for Treksta. For å vedlikeholde din Gore-Tex sko på best mulig måte, bør du la den tørke etter bruk. Mens du tørker den, kan du også fylle den med en avis for å fjerne fuktighet.

Treksta sko online hos Footway

Bestill Treksta barnesko på nett hos oss på Footway. Her finner du trygge sko som holder barnets føtter tørre og varme i tøft uvær. Utendørsskoen er tilgjengelig for både barn og voksne. Trenger du skoene raskt og trygt? Her på Footway har vi rask levering, fri frakt og fri retur. Ikke glem at du får hele 180 dagers åpent kjøp når du handler hos oss.

Billigkroken
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK