Sandaletter

165 treff

Sandaletter – garantert stil og komfort

Sandaletter kan ha både høy og lav hæl og nå har det blitt vanlig med en mer moderne kilehæl. I dag lages det en overflod av ulike modeller som du kan bruke både til hverdags som til fest, noe som gjør sandaletter til en allround-sko. Ikke minst om sommeren. Materialet varier, fra lær og mokka til herlige mønstrede tekstiler. Både klassisk design og trendy snitt er vanlig. Her kan du finne noe for alle anledninger, stiler og smaker.

En sko for alle antrekk

Sandaletten kan sies å være kameleonen i skoverdenen. Den tilpasser seg i prinsipp til hver eneste stil og forsterker helheten uansett om du har på deg en fin kjole eller et par stilige jeans. Skal du på fest kan en glamorøs modell i glitrende gull eller sølv passe fint til den lille svarte. For en mer hverdagslig look kan du velge åpne modeller eller et par uten peeptoe, med høy eller lav hæl, kilehæl eller smal hæl. Ja, mulighetene er uendelige, særlig når det gjelder fargen på skoene. Her finner du alt fra klassisk brunt og svart, til heftig mønstrede sko med glitter, paljetter, rosetter og franser. Velg sandaletter etter anledning og klær for å kombinere en helhet som blir lagt merke til! Det kommer ofte nye modeller og for den som liker sandaletter finnes det alltid noe nytt å teste.

Fra Cleopatra til Beyoncé

De eldste skoene man kjenner til er faktisk sandaler som ble brukt i Egypt for 9 000 år siden. De lagde sko av palmeblader, bark og papyrus. Grekerne lagde i stedet sine sandaler av seljeblader, kvister og fibrer. Sandalene ble først og fremst brukt av skuespillere, ryttere, jegere og høyt ansette menn. I følge Herodotos var papyrus-sandaler en del av det nødvendige og karakteristiske utstyret som de egyptiske prestene gikk med. I dag benytter millioner av kvinner og menn seg av sandaler og sandaletter i hverdagslivene sine, deriblant verdenskjendiser som Kate Moss og Beyoncé som stolt har vist frem fine og trendy sandaletter for kameraene.

Sandaletter hos Footway

Footway har det meste som er mulig å ønske seg når det kommer til sandaletter. Det finnes mange kjente varemerker som har sluppet øyefangende og trendy kolleksjoner. Samtidig finnes de mer funksjonelle og friluftinspirerte alternativene som passer bra når du helst vil ha noe fint og moderne! Finn din neste favorittsandalett i sortimentet vårt!

28398-001 Black
FEW LEFT
Latasha
FEW LEFT
30716 Black
SALE
Divided Pump Black
FEW LEFT
Kutie
FEW LEFT
30563 Navy
SALE
KELLAM
FEW LEFT
175001f2t Skin
FEW LEFT
483-2779 Black
FEW LEFT
Rio Fog
SALE
47959 Nude
SALE
46593 Nude
FEW LEFT
30695 Nude
FEW LEFT
V12118
FEW LEFT
Side 1 av 3

165 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK