Sandaletter

1 treff

K-Swiss sko – bra nok for proffene

Det USA-baserte skoselskapet K-Swiss har utviklet tennissko som har blitt brukt av elitespillere opp gjennom årene. I dag er skoene høyt elsket av mennesker over hele verden. Hvis du også er på jakt etter komfortable og fine sko av høy kvalitet, kan du helt sikkert finne noen her. K-Swiss sneakers er funksjonelle og passer til mange forskjellige antrekk.

K-Swiss-sko – historie

Det i dag verdensberømte selskapet K-Swiss ble grunnlagt for 50 år siden av to brødre. Brødrene elsket å stå på ski, og i begynnelsen utviklet de sko inspirert av skistøvler i lær. Men de begynte snart å produsere tennissko av høyeste kvalitet. K-Swiss lager fortsatt fantastiske tennissko, men de har utvidet sortimentet i dag. Nå tilbyr K-Swiss mange forskjellige sportssko og også vanlige skinnsko.

K-Swiss-sko – stiltips og bruksområder

K-Swiss sneakers og sportssko finnes i mange forskjellige modeller. Her har vi blant annet lette sprangsko, fine støvler og de klassiske tennisskoene i lær. Du kan bruke K-Swiss-skoene dine både på trening og til hverdags. K-Swiss var den første bedriften som lagde tennissko i ekte skinn.

K-Swiss-sko online på Footway

Du må ikke like tennis for å elske K-Swiss-sneakers. Hos oss får du alltid skoene fort, og du betaler aldri for frakt. Vi på Footway vil at du skal føle deg trygg og fornøyd. Nettopp derfor får du også 180 dager med åpent kjøp og gratis retur.

Noce Black
FEW LEFT
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK