Sko

198 treff

Blankens sko– Skjønnhet og velvære

Blankens sko kombinerer skandinavisk minimalisme med den stil og eleganse som kjennetegner California. Lekre sko som tilfredsstiller alle krav til utseende og brukervennlighet. Med disse skoene på er du alltid velkledd.

Designet sine drømmesko

Cecilia Blankens sko har bare vært på markedet i noen få år, men har allerede vunnet mange trofaste tilhengere blant kvinner som setter stor pris på en sko som forener skjønnhet og velvære. Cecilia er en svensk motejournalist, bosatt i Los Angeles. Den store kjærligheten til mote, og da spesielt til sko, førte til at hun en dag oppfylte sin egen drøm om å designe sko. Resultatet ble flotte kolleksjoner, der ingen av kvalitetene går på bekostning av noe annet. Designet er unikt og minimalistisk, slik den skandinaviske moten er kjent for å være, mens fargene og detaljene er inspirert av den vakre amerikanske staten, California. Skoene produseres i Europa, der håndarbeid og bærekraftig produksjon går hånd i hånd. Disse skoene blir laget for å vare.

Blankens sko– Stil gjennom alle sesonger

Cecilia Blankens har produsert flere kolleksjoner som sørger for at du kan være lekker på føttene uansett årstid. Her finnes det lekre pumps som er prikken over i-en på ethvert antrekk. Blankens boots kommer i flotte, dype og naturlige farger. Her kan du velge modeller som har glidelås foran eller i siden. Det finnes også støvler der skaftet kan brettes ned. På den måten får du to stiler i en sko. The Rio Black Pony er en av de flotte, lave modellene. Akkurat denne er i svart tekstil og har en kraftig gummisåle, som gjør den svært behagelig å gå med. Felles for alle modellene er den enkle stilen og at detaljene ligger i det forseggjorte håndarbeidet, det lekre materiale og de glødende fargene. Dette er sko som varer lenge og som gjør alle dager til en fest, fordi du vet at føttene både tar seg bra ut og har det bra.

Stell dine Blankens med kjærlighet

Blankens sko er laget av lekre tekstiler og materialer, som blant annet førsteklasses lær. Alle skopar leveres i en spesiell skopose. Det anbefales at du oppbevarer skoene i disse når de ikke er i bruk. Læret vil på denne måten skånes for sollys, som kan endre fargen, og støv. Du bør pleie dine sko en gang i uken, men dertil egnet middel. Tørker du av dem og gir læret riktig behandling med gode pleiemidler, vil skoene dine vare evig. Når sålen er utslitt, kan du nemlig ta en tur til skomakeren og få den byttet. Dermed er det ingen fare for at favorittskoene ikke kan tjene deg lenge!

Blankens sko online hos Footway

Blankens lave sko finner du, sammen med mange andre modeller her hos Footway. Når du handler hos oss, tilbyr vi deg gratis frakt og retur, uansett hvor mange par du kjøper. Ta en titt allerede i dag og finn sko som tilfredsstiller dine krav til stil og dine føtters krav til komfort. Vi har intet mindre enn 180 dagers åpent kjøp, slik at du kan prøve dine nye sko i fred og ro hjemme. Velkommen inn til en hyggelig handel!

Side 1 av 4

198 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK