Sko

226 treff

Kjøp unike Roobin's sko

Gå i fotsporene til den svenske artisten Robyn og skaff deg et par Roobin's sko. Dette er kule platåsko med en høyde på hele 9,5 cm. De er behagelige å bruke og utrolig stilige å se på.

Spanske platåsko i motebildet

I over 30 år har Roobin's sko vært et kjent merke i skotøybransjen. De etablerte seg først i Spania, men du kan nå finnes skoene deres i flere land. Skoene deres er laget i organisk materiale, men holder likevel høy standard på sine funky og stilige sko. De satser mye og stort på god komfort og fleksibilitet som følger deg steg for steg. Roobin's legger ned mye arbeid i det solide håndverket og de gode materialene i alle sine modeller. Etter at den svenske artisten Robyn entret kjendisverdenen, har interessen for platåskoene fra Roobin's økt drastisk, og er en selvsagt del av motebildet nå.

Bli et hakk høyere med Roobin's sko

Roobin's Sprinter er kule platåsko med svarte og røde sebrastriper. Disse skoene vier virkelig oppmerksomheten ned mot føttene, og er ekstremt spreke. Klarer du å matche disse skoene med et passende antrekk, blir du garantert festens midtpunkt. Ønsker du derimot et par platåsko uten så mye mønstre og detaljer, er Roobin's Nubuck et bedre valg. Disse skoene ser akkurat ut som Sprinter-skoene, men har et heldekkende gult lærdekke i stedet for zebramønsteret. Selv om dette er platåsko, er de enkle å hoppe, sprette og danse rundt i. De veier ikke mye, er er derfor lette å bruke og gå i.

Ta vare på skoene med enkle grep

Alle platåskoene fra Roobin's sko er laget i lær eller skinn på utsiden, og tekstil på innsiden. Platået er rundt 9,5 cm bak og 7,5 cm foran. Den lille forskjellen gjør at man omtrent ikke merker at de er såpass høye. Selv om skoene er flotte og fine å se på og bruke, så trenger de pleie for å beholde både passform og utseende. Lær trenger å behandles med egne renseprodukter og skokrem. Start med å vaske skoene med renseprodukt egnet for lær. Gnikk og gnu litt med en pusseklut før du lar de tørke. Til slutt smører du inn skokrem i riktig farge, som tilfører læret fuktighet og unngår at det sprekker.

Roobin's sko online hos Footway

Du trenger ikke reise helt til Spania for å kjøpe deg et par sko fra Roobins. Nå finner du Roobin's platåsko i Norge. Du kan enkelt bestille deg ditt eget par her hos oss på Footway. Vi gir deg dessuten fri frakt og hurtig levering. Om skoene ikke passer, er det ingen grunn til å fortvile. Du har hele 180 dagers åpent kjøp, og kan lett returnere varen uten ekstra omkostninger.

Diaz Tdm
SALG
Forster Kenia
FÅ IGJEN
Garvin Black
SALG
Gallo Black
FÅ IGJEN
Darrow Ocean
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Hel Ocean
FÅ IGJEN
Eloy Black
FÅ IGJEN
Side 1 av 4

226 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK