Sko

165 treff

Tellus sko – Perfekte innesko!

Tellus sko, sandaler og tøfler er praktiske, fornuftige og fine sko til både mann og kvinne! Et godt valg for deg som skal tråkke inne, og tenker på føttenes velvære.

Finske innesko gir deg flotte føtter hjemme

Tellus er et finsk skomerke som utvikler innesko for både menn og kvinner. Det som startet som et lite, finsk merke vil man i dag finne over hele Skandinavia. Så, om du er på leting etter sko du kan bruke inne, noen som er lett anvendelige, holdbare, men samtidig ser fine ut, da er Tellus sko noe for deg. Disse inneskoene har en praktisk gummisåle som beskytter foten din når du tråkker i vannsøl, så slipper du å bli våt på føttene. Skoene kan du lett ta på om morgenen og ha dem på hele dagen, uten å måtte bytte for å hente posten. Det har vært filosofien til Tellus helt siden begynnelsen. Her kan du finne både sandaler og sko. Bedre blir det ikke.

Tellus sko – Behagelige og praktiske

Tellus Celine sko passer for deg som ser etter komfort. Gode og praktiske tøfler med gummisåle, regulerbar borrelås og åpen-tå løsning! Borrelåsen gjør disse tøflene enkle å ta på, og de passer fint for deg som liker å gi føttene litt ekstra luft. Dette er enkle og fornuftige innesko, for deg som tenker på føttenes velvære. Tellus Elma sko er praktiske og feminine sko som er perfekt til hjemmebruk. Disse inneskoene har en praktisk gummisåle med en litt forhøyet hæl, og grå tekstil med et fint design som gir et feminint uttrykk. Dette passer for kvinner som liker å ha det komfortabelt, samtidig som de vil vise frem sin feminine side.

Praktiske innesko med gummisåle

Tellus sko har innesko til både menn og kvinner. Dette er innesko med et nøytralt utseende som går til alt. Inneskoene har en praktisk gummisåle som gjør dem gode å gå med, og beskytter føttene fra å tråkke på gulvets farer. Gummisåler er dessuten ganske enkelt å holde rent. Tøflene er laget av stoff som gjør dem behagelige å ha på, selv uten sokk! Det er deilig når man går fra soverommet til kjøkkenet om morgenen, ikke sant? Skoene fra Tellus kan holde i mange år, men da er det viktig med regelmessig pleie. Kjøp en vannbasert sjampo for å friske opp skoene. Det er anbefalt å gjøre dette minst en gang i måneden. Før bruk vil det alltid være lurt å impregnere skoene, det vil gjøre skoene motstandsdyktig mot vann og annet søl.

Tellus sko online hos Footway

Her hos oss på Footway finner du gode tilbud på tøfler og sko til både kvinner og menn. Den hurtige leveringen gjør at du mottar dine nye sko kort tid etter bestilling. Hvis skoene eller tøflene ikke står i stil eller det er feil størrelse, ikke fortvil! Med 180 dagers åpent kjøp har du god tid til å bytte eller returnere dem. Og både frakt og retur er helt gratis!

Diaz Tdm
SALG
Forster Kenia
FÅ IGJEN
Garvin Black
SALG
Gallo Black
FÅ IGJEN
Darrow Ocean
FÅ IGJEN
Hel Ocean
FÅ IGJEN
Eloy Black
FÅ IGJEN
Yard Black
SALG
Lowell Black
FÅ IGJEN
Lowell Kenia
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 3

165 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK