Sko

36 treff

Betsey Johnson – kule sko til kule jenter

Farger, mønstre og spennende modeller er tre ord som beskriver skoene fra Betsey Johnson. Det kjente skoforetaket tilbyr et stort og mildt sagt variert utvalg av lekre damesko med mange forskjellige utseender. Stilen er ungdommelig med en tøff attityde.

Betsey Johnson-sko – historie og kjente modeller

Betsey Johnson ble grunnlagt allerede på 1960-tallet av kvinnen med samme navn. Betsey har gått siden egen vei siden begynnelsen, og har skapt sko med en unik vri og lekre detaljer. Skoene er både tøffe, sexy og bohemaktige. Her kan du velge mellom nydelige høyhælte sko i mange modeller og farger.

Betsey Johnson – stiltips og vedlikehold

Skoene kan fort bli prikken over i-en på antrekket ditt. Match en nedtonet klesstil med et par Betsey Johnson-sko, så vil du forstå hva vi mener. Her kan du velge mellom farger som blått, rødt og svart, og blant spennende mønstre som leopard, rutete eller slangeskinnsimitasjon.

Betsey Johnson-sko online på Footway

Ta et dykk ned i vårt store utvalg av Betsey Johnson-sko og klikk hjem favorittene dine i dag! Hos Footway kan du handle enkelt og trygt og uten å måtte reise deg fra sofaen. Som vanlig spanderer vi frakt og retur, og du får alltid 180 dagers åpent kjøp.

Costas White
FEW LEFT
Flora II Natural
FEW LEFT
Crime CHO
FEW LEFT
Britney Tan
FEW LEFT
Jyll II Tan
Clem
FEW LEFT
TAMARA
FEW LEFT
Tipps
FEW LEFT
Sophia-L
FEW LEFT
Teaseey
FEW LEFT
Zzo
FEW LEFT
Britney Black
FEW LEFT
Flora Laceup Black
FEW LEFT
Flamenco Navy/White
FEW LEFT
FEW LEFT
Oiana
FEW LEFT
Lahaina Black
FEW LEFT
Side 1 av 1

36 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK