Sko

27 treff

Ipath sko – mer enn bare komfort

Ta på deg et par Ipath-sko og du vil straks forstå hva vi mener når vi sier komfort, design og funksjon. Disse kule skateskoene er perfekte å bruke hver eneste dag, og med materialer som ekte semsket skinn får skoene en stilig finish. Velg mellom mange populære modeller og farger, og finn et par Ipath-sko du liker.

Ipath-sko – historie og konsept

Det har alltid vært viktig for Ipath å verne om miljøet. Helt siden oppstarten i 1999 har selskapet rettet seg inn mot å lage miljøvennlige sko så langt det er mulig. Med spennende og miljøvennlige materialer, som hamp og økologisk bomull, la Ipath grunnlaget for selskapet sitt. I dag er de mest kjent for tøffe sneakers i forskjellige modeller.

Ipath-sko – stiltips og pleie

Et par Ipath-sneakers kan med hell kombineres med et par jeans, chinos eller hvorfor ikke en dressbukser? Disse skoene er lagd av blant annet ekte skinn og mokka, og det er materialer som må tas vare på. Bruk dertil egnede skopleieprodukter for å gi skoene en ny finish igjen.

Ipath-sko online på Footway

Kle deg komfortabelt samtidig som du ser bra og stilig ut med et par Ipath-sko. Hos oss på Footway kan du enkelt klikke hjem favorittene dine. Vi leverer alltid skoene raskt hjem til kundene våre, og frakten er som vanlig helt kostnadsfri. Er det noe som ikke passer? Ta det helt med ro. Hos Footway er returene gratis.

Costas White
FEW LEFT
Flora II Natural
FEW LEFT
Crime CHO
FEW LEFT
Britney Tan
FEW LEFT
Jyll II Tan
Clem
FEW LEFT
TAMARA
FEW LEFT
Combi
FEW LEFT
Funktion S
FEW LEFT
Britney Black
FEW LEFT
Flora Laceup Black
FEW LEFT
Flamenco Navy/White
FEW LEFT
FEW LEFT
Oiana
FEW LEFT
Lahaina Black
FEW LEFT
Billigkroken
Side 1 av 1

27 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK