Sko

26 treff

Mina-sko – komfortable og fine barnesko

Mina er et merke som har rettet seg inn på å lage sko til barn. Det er noe de virkelig har greie på. I sortimentet vårt finner du flere forskjellige skomodeller til barn, alt fra tøffe boots til stilrene Mina ballerinasko. Skoene har mange fine detaljer og er lagd for å føles komfortable hele dagen lang.

Mina-sko – historie og modeller

Selskapet Mina har lagd sko i mange år. Hos oss på Footway finner du et variert utvalg. Sortimentet omfatter både støvler og boots og ballerinasko, flats og komfortable semskede sko. Det er lett å finne et nytt par favorittsko hos oss. Med sko fra Mina får du en original stil.

Mina-sko – stiltips og pleie

Mina-skoene du finner i sortimentet vårt, passer til de litt eldre barna og ungdommene som vil ha en unik og trendy stil. Skoene er også komfortable å ha på seg, noe som er ekstra viktig for barn og ungdommer, siden føttene deres fortsatt vokser. Skoene kan kombineres med de fleste stiler.

Mina-sko online på Footway

Kjøp et par nydelige sko fra Mina her hos oss. Vi har mange fine skomodeller du kan velge mellom. Når du kjøper sko fra oss på Footway, trenger du ikke å betale for frakt, den spanderer vi. Vi gir deg også gratis retur og åpent kjøp i hele 180 dager!

Costas White
FEW LEFT
Flora II Natural
FEW LEFT
Crime CHO
FEW LEFT
Britney Tan
FEW LEFT
Jyll II Tan
Moccie
SALE
Clem
FEW LEFT
TAMARA
FEW LEFT
Britney Black
FEW LEFT
Flora Laceup Black
FEW LEFT
Flamenco Navy/White
FEW LEFT
FEW LEFT
Oiana
FEW LEFT
Lahaina Black
FEW LEFT
Billigkroken
Side 1 av 1

26 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK