Sko

27 treff

Monitor – gode sko for arbeidslivet

Monitor er et svensk varemerke som produserer sikre og ytterst slitesterke arbeidssko. Skoene er oftest laget med tåhette eller annen fotbeskyttelse. Du har flere ulike skomodeller å velge mellom, fra stilige sneakers til kule sandaler og robuste snøboots. Ta en titt på sortimentetet vårt, og velg et par sko som passer til nettopp dine arbeidsforhold.

Monitor-sko – historie og kjente modeller

Monitor vernesko er et varemerke som er en del av Båstads Gruppen. Dette foretaket har laget og solgt arbeidssko siden 1907. De er i dag et av de ledende produsentene innen denne bransjen. Skoene deres er kjent for å tåle strenge tester samtidig som de er komfortable å bruke, noe som gjør dem perfekte for mange arbeidsplasser.

Monitor-sko – stiltips og vedlikehold

Hos oss på Footway finner du flere ulike sko fra Monitor. De er laget med ulike materialer og i flere ulike stiler. Det de har felles, er at de ikke krever mye skopleie for å kunne vare lenge. Du kan enkelt finne deg et par sko som passer akkurat din jobb her hos oss.

Monitor-sko online på Footway

Pass på at du er beskyttet når du jobber, uansett hva du jobber med. I sortimentet vårt finnes det flere forskjellige typer sko med ulike typer beskyttelse. Les mer om hvilken beskyttelse de forskjellige skomodellene har ved å klikke på skoene. Du kjøper enkelt nye arbeidssko her hos oss. Vi står alltid for frakten!

Costas White
FEW LEFT
Flora II Natural
FEW LEFT
T7 Sympatex
FEW LEFT
Crime CHO
FEW LEFT
Britney Tan
FEW LEFT
Jyll II Tan
Z9
FEW LEFT
Clem
FEW LEFT
TAMARA
FEW LEFT
Britney Black
FEW LEFT
Flora Laceup Black
FEW LEFT
Flamenco Navy/White
FEW LEFT
FEW LEFT
Oiana
FEW LEFT
Lahaina Black
FEW LEFT
Billigkroken
Side 1 av 1

27 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK