Sko

30 treff

Won Hundred sko – ”Scandi chic”

De senere årene har uttrykket ”Scandi chic” spredt seg som ild i tørt gress i moteverdenen. Det står såklart for ”Scandinavian chic”, og uttrykket beskriver den stilfulle og rene moten vi har her oppe i Skandinavia. Skoene til Won Hundred er en del av denne bevegelsen.

Stilrene, tidløse sko fra Won Hundred

Won Hundred har base i København og lager en miks av skandinavisk stil og internasjonale trender. Visjonen deres er at alle produktene de lager, både klær og sko, skal kunne brukes på lang sikt i stedet for bare å være trendy døgnfluer.

Won Hundred er lette å kombinere

Med sko fra Won Hundred blir det lett å style alle antrekkene dine, uansett om du er mann eller kvinne. Kvinner kan gå for et par støvletter til jeans for en selvsikker og anvendelig stil. Won Hundred sneakers er en sikker vinner til herrene. De er kule til både jeans og chinos.

Won Hundred på Footway

Det fine med sko fra Won Hundred er at det tidløse designet gjør at du kan kombinere og bruke dem i år etter år, uten at de blir utdaterte. Du kan kjøpe dem her på Footway og få dem raskt hjem, samtidig som du får gratis frakt og retur og åpent kjøp i 180 dager!

Costas White
FEW LEFT
Flora II Natural
FEW LEFT
Crime CHO
FEW LEFT
Britney Tan
FEW LEFT
Jyll II Tan
Clem
FEW LEFT
TAMARA
FEW LEFT
Britney Black
FEW LEFT
Flora Laceup Black
FEW LEFT
Flamenco Navy/White
FEW LEFT
FEW LEFT
Oiana
FEW LEFT
Lahaina Black
FEW LEFT
Iza
SALE
Side 1 av 1

30 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK