Sko

37 treff

Hope sko – Sommerens fineste stil!

Stilsikre valg, gode materialer og tidens trender er elementært når Hope sko slipper sesongens nyheter! Her finner du boots, sneakers, sandaler og høye hæler. Alt du trenger uansett anledning!

Hope – Et must i sesongens skoskap!

I over et tiår har den svenske designerduoen Söderberg/Ringstrand med merket Hope levert sesongens skotrender til kvalitetsbevisste og stilsikre nordmenn. De har hele tiden vært opptatt av trender og godt design, og det har moteverdenen lagt merke til. I 2003, bare to år etter at de kom ut med sin første kolleksjon, vant Hope den nordiske designprisen ""Ginen"". Senere har de hentet ut ""Designer of the year""-priser hos både Café Magazine og svenske ELLE! I år leverer Hope alt fra den kule hvite joggeskoen som understreker våren og sommerens sporty stil, til den feminine sandalen i en delikat og frisk gulfarge med et ytre materiale av lær. Kanskje trenger du et par nye ankelboots, men er usikker på om du skal gå for en glatt svart variant eller den trendy brune, semskede versjonen? Skal du i møte med jobben? I bryllup? En tur på byen i godt selskap? Blant et bredt utvalg av Hope sko er du sikret å finne det du ønsker deg!

Hope sko med sesongens trender på nett!

Hos Hope finner du det du trenger, uansett anledning! Vi blir stadig mer opptatte av mote og trender, men nå har også komfort og individuell stil blitt viktigere enn på lenge. Dette gjenspeiles i årets populære og sporty stil! Trenden med treningstøyinspirerte antrekk blir komplett med et par kule Hope sneakers. Her finner du sko i flere farger og ulike materialer for å understreke akkurat din personlige stil, og disse kan du danse i natta lang uten å få vondt i føttene! Mens noen kler seg i det lave og komfortable vil andre opp i høyden. Leter du etter et par røffe ankelboots for å rocke opp jobbantrekket? Eller kanskje ser du etter noen søte sandaler til sommerens hagefest? Med utvalget av Hope damesko kan du velge og vrake!

Tar du vare på skoene dine?

Hope sko gir deg sko i kvalitetsmaterialer og det vises gjennom et eksklusivt utseende. Hva bør du huske på for å få skoene til å fortsette å se fantastiske ut, sesong etter sesong? Når du kjøper sko i lær er det noen ting du bør tenke over. Ved å vaske skoene med en god lærsjampo, behandle dem med skokrem og pusse dem blanke bevarer du utseendet og den gode kvaliteten. Ved å bruke skokrem etter vask er det som om du ""lukker porene"" og impregnerer skinnet for å unngå skader når skolen blir fuktig. Er skoen semsket bør du bruke en skokrem spesielt beregnet på semskede sko.

Hope sko online hos Footway

Finn dine Hope sko på nett her hos oss. Vi gir deg fri frakt og fri retur, og du handler enkelt og risikofritt her hos oss. Passer ikke skoene du har bestilt, så sender du dem tilbake uten ekstra kostnader. Bytte eller få pengene tilbake? Det er ditt valg! Her hos Footway gir vi deg også 180 dagers åpent kjøp. Det er godt å vite dersom du skulle endre mening i etterkant av kjøpet!

3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Pace Boot
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Feel Brown
3 FOR 2
Jet Low Blue
3 FOR 2
Pace Boot
3 FOR 2
Lave Sandal
3 FOR 2
Cool Bootin
3 FOR 2
Side 1 av 1

37 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK