Sko

45 treff

Axeldo sko – laget av naturens fineste materialer

Axeldo er et svensk merke som ble opprettet i 2008 med et ønske om å tilby sko av god kvalitet til konkurransedyktige priser. Axeldo tilbyr både vintersko, sandaler og tøfler – alle i naturlige materialer av høy kvalitet. På Footway finner du Axeldo sko i mange forskjellige stiler og modeller, der både tøfler og sko er laget av herlig lammeskinn. Lammeskinnet i Axeldo sko er laget gjennom en prosess som tar vare på de unike egenskapene til materialet. Dette gjør at skoene varmer når det er kaldt og holder føttene avkjølte når det er varmt, samtidig som det gir skoene en herlig, luksuriøs følelse.

Riktig vedlikehold av dine Axeldo sko

Lammeskinn er et av naturens fineste materialer, noe som også viser seg når det kommer til vedlikehold. Lammeskinn er både smuss- og fuktighetsavstøtende, og trenger derfor bare å luftes med jevne mellomrom for å bli kvitt uønsket lukt. Skulle du være så uheldig å få flekker eller smuss på skoene, er det bare å børste det bort med en fuktig klut med mildt såpevann, eller med en myk skobørste. Luft deretter skoene i romtemperatur. Det kan også være lurt å smøre skoene eller tøflene med skinnfett beregnet på semsket skinn og lammeskinn, det samme gjelder for skinnsandalene sånn at også de holder seg like fine.

Finn din unike stil med Axeldo sko

Axeldo sko er kjent for sine mange forskjellige farger og modeller, enten du ønsker behagelige tøfler om vinteren eller komfortable sandaler om sommeren. Eller hvorfor ikke velge noen stilige og moderne skinnstøvler av lammeskinn når vinteren står på for fullt. Lammeskinn er det beste materialet for vintersko og tøfler, da det varmer godt samtidig som det absorberer svette og holder føttene tørre. Axeldo sko gir deg en perfekt kombinasjon av moderne stil og avslappet komfort – med naturlige materialer som passer perfekt for en uanstrengt nordisk stil som kun nøyer seg med det beste.

Nye Axeldo sko hos Footway

Footway gjør det enkelt å handle skoene dine på nettet, og hos oss finner du Axeldo sko til hele familien. Bruk vårt praktiske søkefilter for å finne de riktige skoene for deg, og vi sørger for rask levering og god service. Skulle det dukke opp problemer eller spørsmål underveis i bestillingen, er det bare å kontakte oss – vi er her for å hjelpe deg!

Star Black/fuxia
3 FOR 2
Star Black/Grey
3 FOR 2
Star Black/Fuxia
3 FOR 2
Scooter Child Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Frosty White
3 FOR 2
Luce Black 06
3 FOR 2
Star Black/blue
3 FOR 2
Star Black/grey
3 FOR 2
3 FOR 2
Trull Lime
3 FOR 2
Innsbruck K Chestnut
3 FOR 2
Scooter Child Purple
3 FOR 2
Scooter Child Purple
3 FOR 2
Scooter Child Black
3 FOR 2
Side 1 av 1

45 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK