Sandaler & Tøfler

4 279 treff

Deilige dager med tøfler og sandaler

De fleste av oss har flere ulike par sko i skapet hjemme, finsko, utesko, sommersko, vintersko, gummistøvler og skisko, for å nevne noen. Men en type sko som vi fort glemmer å skjemme oss selv bort med, er sandaler og tøfler. Gode innesko er gull verdt for å føle seg bekvem, og kalde føtter hjemme eller på hytta er ikke spesielt koselig. Og hvor deilig er det ikke å stikke føttene inn i et par deilige tøfler i ull etter en lang, varm dusj vinterstid, eller bytte ut svette sommersko med et par deilige sandaler sommerstid? Ta en kikk på utvalget til Footway – og du finner garantert noe du liker!

Sandaler og tøfler for hele familien

Med over 2500 ulike sandaler og tøfler for både barn, dame og herre kan hele familien finne seg et par sko de liker hos Footway. Vi leverer kvalitetsko fra merker som School, Crocs og Ecco, og du kan velge mellom et stort utvalg design, materialer og prisklasser fra mange flere merker. Footway leverer sandaler og tøfler i mange forskjellige naturlige materialer, som ull, lær og saueskinn. På hytta hvor det kan være litt gulvkaldt er det perfekt å ha noen gode varme tøfler stående. Ser du etter sandaler så har Footway flotte sandaler til enhver anledning – dagstur til stranda, sommerfest med jobben, eller sandaler for en aktiv hverdag som gir god stabilitet og komfort for hele familien.

Stell av sandaler og tøfler

For å sikre deg at dine sko varer så lenge som mulig, bør du sjekke hvilket materiale de er laget av. Sko av syntetisk materiale og gummi tåler godt vann og kan vaskes grundig, men sandaler og tøfler i skinn bør derimot ikke vaskes med vann. Er skoene blitt veldig skitne kan du tørke over med en fuktig klut, og smøre jevnlig skinn som tåler dette med skokrem. Sandaler for en aktiv hverdag kan gjerne impregneres hvis de brukes i vått vær. Har du spørsmål om hvordan du best pleier skoene dine, kan et kjapt googlesøk gi mange nyttige tips om stell av sko.

Kjøp sandaler og tøfler Footway.no

På footway.no finner du ett av Norges kanskje største utvalg av sandaler og tøfler. Med over 2500 varianter å velge blant for barn, dame og herre er sjansen stor for at du finner den perfekte skoen for deg. Skulle du derimot likevel ha problemer med skoen som du har kjøpt, så har Footway 180 dager åpent kjøp slik at du har god tid til å både prøve skoen og tenke deg om. Ikke bare har Footway rask levering, vi har også gratis frakt og betaler returfrakten dersom du skulle ønske å returnere noe.

Jump Navy
Rio Red
SALE
Jump
SALE
Side 1 av 72

4279 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK