Flip Flops

5 treff

Stilsikkert og komfortabelt

Bugatti sko legger virkelig vekt på komfort. I tillegg til et stilsikkert design, står Bugatti for høy kvalitet på materialene. Det er en sann fryd å bruke sko fra det populære varemerket.

En stolt familietradisjon

Allerede i 1928 tilbød Bugatti sko kvalitet og vel gjennomført håndverk. Grunnleggeren, Johann Muller, startet sin produksjon i Vestfalia i det nordvestlige Tyskland. I 1975 overtok sønnen selskapet og brakte familietradisjonen videre. Produksjon ble etterhvert utvidet og italienske og portugisiske samlinger ble lansert. Dagens eier, Tim Torsten Müller, er barnebarn av grunnleggeren og det produseres fortsatt sko i materialer av topp kvalitet. I 1984 startet han sin karriere som lærling i selskapet, og i 1995 åpnet han sin egen fabrikk i Tunisia. Produksjonen økte og fra 1998 lanserte han 6-8 nye kolleksjoner årlig. Astor Mueller Group som selskapet heter, har over 450 ansatte og skoene produseres i en rekke land. Til tross for vanskelighetene i skoindustrien i 2011, har Bugatti virkelig lykkes, og er nå ansett som en av de ledende merkevarene i skobransjen.

Bugatti sko for alle

For deg som ønsker å være godt kledd men samtidig vil føle deg komfortabel på jobb, er Bugatti et perfekt valg. Skoene har stil, de puster og komfort er selskapets høyeste prioritet. Til både arbeid og fritid finner du Bugatti kjøresko, som er egnet for kjøring. Bugatti loafers gir på sin side en mer avslappet stil. Selskapets filosofi er at du skal finne dine drømmesko i form av farge, design og materialer, uten å oppleve det som er vanlig med nye sko – at skoen skaper ubehag ved å gni eller trykke mot foten. Kolleksjonen inkluderer sko for kvinner, menn og barn. I 2013 ble det også lansert en dynamisk, sporty kolleksjon for kvinner over 15 år.

Invester i kvalitet

Bugatti sko er alltid laget i materialer av høy kvalitet og må alltid gjennom en streng kontroll. Hver sko ender derfor opp på markedet med kvalitetsgaranti og en viten om at produksjonen ikke inneholder giftige produkter, samt at at ingen genetisk modifiserte materialer er brukt. Skinnsko fra Bugatti er en investering, og du bør verne dem godt, som ekte skinn krever. Hold alltid skoene rene, og skulle de bli våte kan du tørke dem ved å stappe avispapir i dem slik at prosessen skal gå sakte. Å tørke skoene raskt anbefales aldri til disse materialene, fordi formen kan påvirkes. Bruk også produkter som voks og impregnering, som er spesielt tilrettelagt for lær.

Bugatti sko online hos Footway

Kjøp dine mest komfortable, høyhælte sko fra Bugatti her på Footway. Skoen tilbyr god komfort for både arbeid og fritid. Vi leverer raskt, med fri frakt og fri retur. Ikke glem at du som kunde alltid får 180 dagers åpent kjøp. Klikk deg rundt hos oss ​​nå og ta en titt på vårt utvalg av sko til de som krever det beste innen design og kvalitet.

Nyheter
Side 1 av 1

5 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK