Gladiatorsandaler

4 treff

Colors of California – lekkert og trendy

Colors of Californa er først og fremst kjente for sine ungdommelige og innovative kolleksjoner. Colors of California har stor bredde som omfatter både klassiske og mer innovative stiltyper. Dette varemerket lager sko til kvinner og barn, og alltid i en lekker, trendy og ungdommelig stil.

Colors of California – et mangfold av sko

Vanligvis ønsker man å matche skoene med resten av antrekket. Dette har Colors of California tenkt på når de har laget en bred kolleksjon med mange modeller som skal passe alle. Likevel er ideen at man bør tenke i motsatt rekkefølge når man velger ut antrekk. Først bør man starte med skoene, og deretter bør man velge ut plagg som passer til skoene. Filosofien bak er at skoene gir frihet til å formidle hvem man er, og hva man står for overfor resten av omverdenen. Her finnes ikke bare en type stil, men et mangfold av stilarter som representerer alle typer identiteter. Ved å velge sin egen stil bidrar man til mangfold, og Colors of California oppfatter seg selv som et symbol på frihet. Skoene er blitt produsert siden 1994 med mottoet ”Alle er forskjellige, sammen.”

Still deg i rampelyset med Colors of California

Colors of California-sko har en kolleksjon som definitivt kan tilby noe for alle og enhver. Her finner du sko til hverdags og til fest, med ulike mønstre og designdetaljer som gjør skoene unike og spennende. Alles blikk vil rettes mot deg og skoene dine når du velger sko fra Colors of California! Her finner du alt fra tøffe og trendy joggesko til mer klassiske og oppdressede pumps. Skoene passer like bra på kontoret som til finere middager eller en tur på byen. Skoene formidler mangfold og aksept, der inspirasjon og trender kommer fra ulike deler av verden. Skoene kan brukes til alle typer antrekk, og med dette brede utvalget finner du garantert en sko til enhver anledning!

Colors of California online på Footway

På Footway finner du sko og støvletter til enhver anledning fra Colors of California. Utstrål selvsikkerhet og bestill hjem skoene dine allerede i dag med noen enkle tastetrykk. Med 180 dagers åpent kjøp, fri frakt og gratis retur kan du føle seg trygg på kjøpet ditt hvis du skulle angre deg. Vi er her for å gjøre netthandelen så enkel som mulig uten bekymringer, slik at du bare kan konsentrere deg om å shoppe i vei!

Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK